ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.10

Συγκυβέρνηση μαγειρεύει ο Γιώργος!

Σύμφωνα με πρωτοσέλιδο δημοσίευμα στο ΠΑΡΟΝ της Κυριακής, που κυκλοφορεί αύριο, ο Γ. Παπανδρέου μαγειρεύει "συγκυβέρνηση" με την συμμετοχή Κουβέλη, Ντόρας και Καρατζαφέρη προκειμένου να αντιμετωπίσει τα αδιέξοδα της οικονομίας και την κοινωνική έκρηξη.





========================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Αν αυτή η αποκάλυψη τελικά πραγματοποιηθεί  θα αποτελεί τρανή απόδειξη ότι οι πολιτικοί  και η πολιτική στην χώρα μας είναι ντροπιαστικά εκφαυλισμένη/οι  γελοιωδώς ανίκανη/οι, εγκληματικά ένοχη/οι και έχουν κοινό παρονομαστή την σαπίλα  των ηθών και αξιών τους    .Από αυτό και μόνον διαφαίνεται η δειλία που διακατέχει τον πολιτικό απατεώνα ΓΑΠ τόσο ως οντότητα αλλά και ως πολιτικό . Η επέρχουσα κοινωνική έκρηξη ,το μελλοντικό στημένο ικρίωμα στην πλατεία Συντάγματος, αποτελούν τον εφιάλτη του δειλού πολιτικού σαπρόφυτου και του συρφετού του . Η λύση ...έτσι πιστεύει ...θα είναι η συγκυβέρνηση από το δεκανίκι Κουβέλη ο οποίος στηρίζει την αριστερή πλευρά του διαρραγέντος οικοδομήματος που φέρει τον τίτλο ΠΑΣΟΚ και η Ντόρα Καρατζαφέρης εκ δεξιών οι οποίοι με το δεξιό επιτελείο τους στηρίζουν την δεξιά του διαρραγέντος οικοδομήματος . 
Οι τελειυταίοι δύο βέβαια είναι ήδη μέσα στο κόλπο και η βασική αιτία των παθών μας μια και το μνημόνιο είναι υιοθετημένο παιδί τους.
Βέβαια εδώ  έχουμε και ένα συμπέρασμα το οποίο σίγουρα είναι πικρόχολο αλλά ταυτόχρονα και η αλήθεια η οποία άπτει  την Ελληνική κοινωνία και την Ελληνική πραγματικότητα. Αβίαστα ανάγεται ότι οι πολιτικοί μας έχουν αναγνωρίσει τα  «κουμπιά» της ευκολόπιστης κοινωνίας μας. Μας έχουν διαβάσει καλά. Ξέρουν ότι είμαστε δεμένοι στο άρμα των κομματικών αποχρώσεων και μάλιστα άρρηκτα  δεμένοι ακόμα και αν αυτό κινείται στον «γύρω του θανάτου». Η κομματική συμμαχία όλων των «πλευρών» του φεουδαρχικού κοινοβουλίου …κέντρο… δεξιά …αριστερά με πολύ σάλτσα σοσιαλισμού είναι το ΔΙΕΞΟΔΟ και η ΣΩΤΗΡΙΑ από την αντικειμενική ετυμηγορία της κρεμάλας για τους φαύλους όπου και αν ανήκουν αυτοί.
Εκεί ποντάρουν οι φανφαρόνοι και όχι μόνον οι κυβερνώντες αλλά άπαντες οι γλοιώδεις της Ελληνικής πολιτικής σκηνής. . Σε ανίερες συμμαχίες προκειμένου διασπείρουν το παραισθησιογόνο τους ώστε να δραπετεύσουν από τις ευθύνες τους και να συνεχίσουν τον βιασμό της κοινωνίας και το ξεπούλημα της χώρας στους πατρώνες τους.
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΕ ΚΟΥΤΣΟ ΑΛΟΓΟ!!
Η ΚΙΝΗΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΞΕΣΗΚΩΜΟΥ !!
ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΡΕ ΑΓΥΡΤΕΣ!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΥΡΟ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΤΕ 172 ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΕ ΚΙΟΛΑΣ… . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑΧΕΙ 181 ΓΙΑ ΝΑΝΑΙ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΟΜΟΣ… ΑΡΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ 172 ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ, ΜΕΤΑ ΡΟΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΙΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΚΟΛΟ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΜΕ ΠΡΟΔΟΤΕΣ…