ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.10.10

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΠΟΥΤΣΗ, ΚΟΛΑΦΟΣ ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΑΛ ΣΑΛΕΧ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

«Είχαμε σήμερα την ευκαιρία με το Υφυπουργό Εσωτερικών, κ. Ντόλιο, το Νομάρχη Έβρου, κ. Ζαμπουνίδη, τον Αρχηγό της Αστυνομίας, κ. Οικονόμου, και τους επιτελείς του Στρατού και της Αστυνομίας στην ευρύτερη περιοχή, να εξετάσουμε τις τελευταίες εξελίξεις και την κατάσταση που διαμορφώνεται από την ένταση των μεταναστευτικών ροών, προς τη χώρα μας και την Ευρώπη.
Έγινε πολύ ουσιαστική συζήτηση, ανταλλαγή απόψεων και εκτίμηση των διαφορετικών εισηγήσεων, αλλά όλοι καταλήξαμε στο εξής συμπέρασμα: ότι η ανησυχία του κόσμου συνεχώς μεγαλώνει, όσο μεγαλώνουν οι ροές των μεταναστών, που διακινούνται προς τη χώρα μας. ........ Η Ελλάδα δεν αντέχει άλλο, δεν αντέχει άλλο η ελληνική κοινωνία. Και οι πάντες γνωρίζουν ότι δεν είναι φαινόμενο που αφορά μόνο τη χώρα μας. Είναι ένα φαινόμενο, που αφορά το σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Κι εμείς καλούμε την Ευρωπαϊκή Ένωση, αυτό θα πράξω και αυτήν την εβδομάδα στο Λουξεμβούργο, να αναλάβει πρωτοβουλίες. Να αναλάβει τις ευθύνες της απέναντι σε μια χώρα, που δέχεται σήμερα τη μεγαλύτερη πίεση μεταναστευτικών ροών στο σύνολο της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
.........Το μήνυμα, λοιπόν, είναι σαφές. Θα ληφθούν μέτρα. Σε λίγο καιρό όλοι θα αντιληφθούν ότι η Ελλάδα δεν είναι ξέφραγο αμπέλι. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μας, μια μεγάλη και δύσκολη μάχη. Γιατί είναι θέμα που αφορά τη χώρα μας, την ποιότητα ζωής των Ελλήνων πολιτών, την ασφάλεια των Ελλήνων πολιτών, αλλά και την ευρωπαϊκή κοινωνία».
Για να δούμε κ. Παπουτσή. Εμείς συμφωνούμε, αλλά ο προκάτοχός σας έλεγε και έκανε άλλα. Και το χειρότερο είναι πως ο κ. Παπανδρέου ισχυριζόταν ότι ήταν ο πλέον επιτυχημένος υπουργός του !!!!
F.I.

Δεν υπάρχουν σχόλια: