ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.10.10

Το Αμπου Γκράιμπ του Αφγανιστάν; O AMEΡΙΑΚΑΝΟΣ ΑΪΧΜΑΝ ΣΚΟΤΩΝΕ "ΑΔΙΑΚΡΤΙΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ"

afghan-war-1Όσοι έχουν δει τις φωτογραφίες λένε ότι είναι φρικιαστικές. Αμερικανοί στρατιώτες στέκονται δίπλα σε ακρωτηριασμένα πτώματα Αφγανών. Δεκάδες φωτογραφίες ,που δεν έχουν δοθεί στην δημοσιότητα, αποτελούν κόλαφο για τις αμερικανικές δυνάμεις στο Αφγανιστάν. Πολλοί εκφράζουν φόβους ότι οι φωτογραφίες θα δημιουργήσουν παρόμοιο θόρυβο με αυτόν που προκλήθηκε με τα βασανιστήρια κρατουμένων στη φυλακή Αμπού Γκράιμπ του Ιράκ.
Τα φωτογραφικά ντοκουμέντα είναι μέρος της δικογραφίας κατά πέντε αμερικανών στρατιωτών που δικάζονται σε στρατοδικείο για την δολοφονία τουλάχιστον τριών Αφγανών πολιτών. Οι στρατιώτες ήταν τόσο ενθουσιασμένοι με το αποτρόπαιο έργο τους που έστελαν ο ένας στον άλλο τις φωτογραφίες μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου!
ο Associated Press μεταδίδει ότι υπάρχουν 60 ή 70 φωτογραφίες οι οποίες δεν δημοσιεύονται καθώς εκφράζονται φόβοι ότι θα προκαλέσουν αντίποινα κατά των αμερικανικών δυναμεων στο Αφγανιστάν. Ούτε οι συνήγοροι υπεράσπισης των κατηγορουμένων δεν έχουν δει τις φωτογραφίες, σημειώνει το αμερικανικό πρακτορείο.
Μεταξύ των πιο αποκρουστικών φωτογραφιών είναι αυτές που απεικονίζουν δάχτυλα Αφγανών. Οι εισαγγελείς εκτιμούν ότι οι στρατιώτες έκοβαν τα δάχτυλα σαν "λάφυρο πολέμου"!
Ο Τζέρειμι Μόρλοκ είναι μεταξύ των πέντε κατηγορουμένων. Υποστηρίζει ότι τις δολοφονίες αμάχων οργάνωνε ο Κάλβιν Γκιμπ που σκότωνε "αδιάκριτα και για πλάκα" καθώς η μονάδα του περιπολούσε στην επαρχία του Κανταχάρ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: