ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.09

Κάτω τα χέρια από τα αφορολόγητα όρια!

Κάτω τα χέρια από τα αφορολόγητα όρια
seferou

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Στην ερώτηση προς τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Ευάγγελο Βενιζέλο, των Θ.Δρίτσα, Τ.Κουράκη και Αλέξη Τσίπρα για το «πεδίο βολής της Φλώρινας» περιλαμβάνεται και το εξής αμίμητο:…«….οι «δραστηριότητες» σ αυτό επεκτάθηκαν σε ασκήσεις τεθωρακισμένων, πυροβολικού και διακλαδικές ασκήσεις με την συμμετοχή πτητικών μέσων, με χρήση πυρηνικών όπλων και πυρομαχικών απεμπλουτισμένου ουρανίου…». Πυρηνικά όπλα; Και ζούνε ακόμα οι κάτοικοι της περιοχής; Και εμείς στη Θεσσαλονίκη; Σχολιάζουν εύστοχα Ταχάλια και newsblog.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι πραγματικά το αλατοπίπερο της πολιτικής παράνοιας που μαστίζει τις απέλπιδες προσπάθειες εξυπηρέτησης των “ιδιοκτητών” της πολιτικής ζωής. Όσο πιο παρανοϊκές τοποθετήσεις, τόσο πιο εύπεπτα περνούν οι αντιλαϊκοί σχεδιασμοί. Κλασική, Γκαιμπελική – φασιστική μέθοδος με διαχρονική εφαρμογή. Θα ήταν διασκεδαστική αν δεν ήταν η πραγματική μάστιγα που οδηγεί σε ηλιθιοποίηση – απονεύρωση του πολίτη, που βλέπει μισότρελλους γαργαντούες (δανεικός ο όρος από τον Θύμιο) ουρλιάζοντας υστερικά να κυνηγούν φαντάσματα. Επικίνδυνες συκοφαντίες που αντί για σενάρια επιθεωρήσεων γίνονται επερωτήσεις στην βουλή. Διαβάστε σχετικά: Κύριε πρωθυπουργέ εις γνώση σας “τιμήσατε” έναν βιαστή ανήλικου μετανάστη;

Δεν θα πούμε τίποτε άλλο γι’ αυτό το φασιστικό μόρφωμα στο οποίο επιβιώνουν περσόνες με μοναδική ενασχόληση την πλειοδοσία στην φαντασιοπληξία. Κρίμα για τα άξια στελέχη με πραγματικές κοινωνικές ευαισθησίες που ανέχονται αυτόν τον απαξιωτικό συγχνωτισμό