ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

ΜΑΖΕΥΤΕ ΤΟΝ.......


Θα με πουν κάποιοι εμπαθή. Σας διαβεβαιώ ότι κατι τέτοιο δεν συμβαίνει αλλά και να θες να αγιάσεις δεν σε αφήνουν.
Τελικά ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ είναι αυτό που λέμε "χείμαρρος".Πραγματικά δεν τον προλαβαίνεις.
Δεν γνωρίζω αν είναι πραγματικότητα γιατί μου το μετέφεραν. Το μεσημέρι στην εκπομπή που εμφανίζεται ο κ.Καρατζαφέρης ως γνωστό τον προλογίζει ο δημοσιογράφος-υπάλληλος-υποψήφιος βουλευτής κ.Καψιώτης.
Εκεί λοιπόν που ο κ.Καψιώτης λέει "Συγχαρητήρια στον πρόεδρο που είχε ξεκάθαρη θέση στο να στηριχτεί ο κ.Παπούλιας" και δίνει το λόγο στον Πρόεδρο.
Βγαίνει καπάκι και τι λέει ο Καρατζαφέρης "Να συνενοηθούμε με τον Σαμαρά που πάντα εκτιμούσα (πρίν τον έλεγε προδότη για να γλείψει την Ντόρα) να μην ψηφίσουμε Παπούλια για να πάμε σε εκλογές!!!!"Δεν μου μετέφεραν αν άκουσαν κάποιο χτύπο αλλά μάλλον ο Καψιώτης θα...έπεσε απο την καρέκλα.
Και αυτό δεν είναι τίποτα.Ακούστε τι μπορεί να σκεφτεί το μυαλό αυτού του ανθρώπου.
Το 1995 επί προεδρίας Εβερτ στην ΝΔ κατέστρωσε σύμφωνα με τα λεγόμενα του σχέδιο για την άνοδο της ΝΔ στην εξουσία καθώς διέβλεπε την δεκαετή κυριαρχία του ΠΑΣΟΚ.Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό θα πρότειναν τον Ανδρέα για Πρόεδρο της Δημοκρατίας με αντάλλαγμα να συγκυβερνήσουν τα δυο μεγάλα κόμματα μοιράζοντας τα υπουργεία.Η λογική κατά τον Καρατζαφέρη πάντα σύμφωνα με τα δικά του λόγια ήταν ο Ανδρέας θα.... πέθαινε ως πρόεδρος και αναγκαστικά θα οδηγούμασταν σε εκλογές και η ΝΔ θα έπαιρνε την κυβέρνηση. Τα σχέδια του τα χάλασε ο Εβερτ που τον πέρασε πειθαρχικό.
Και δεν είναι μόνο η αρρωστημένη σκέψη του αλλά και ότι μέχρι χθές κατηγορούσε ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ότι σχεδιάζουν να συγκυβερνήσουν!!!!
Δεν υπάρχει κάποιος να του πεί να συμαζευτεί;Ο άνθρωπος είναι φανερό ότι τα έχει χαμένα.
Και δεν είναι μόνο οι ανοησίες που λέει και εκτίθεται αλλά εκθέτει και όλους τους υπόλοιπους που πρέπει μετά να υπερασπιστούν τις ασυναρτησίες και τις "κωλοτούμπες" του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: