ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.09

Θα απαγορευτεί το κάπνισμα και στους πεζούς!!




Η Ταϊβάν σκοπεύει να επιβάλει συνολική απαγόρευση του καπνίσματος την οποία επεκτείνει τόσο στους πεζούς όσο και στους οδηγούς δικύκλων, ανακοίνωσε χθες κυβερνητικός αξιωματούχος.

Ο Γουάνγκ Τσουν Γουάν, από την Ένωση Προστασίας του Περιβάλλοντος, ανακοίνωσε ότι η απαγόρευση αποσκοπεί στο να περικόψει τη συσσώρευση σκουπιδιών που προκαλείται από τα αποτσίγαρα και να προστατέψει τα παιδιά από τα εγκαύματα που υφίστανται από τα χέρια των καπνιστών στους πολυσύχναστους δρόμους της χώρας.

" Όταν η απαγόρευση τεθεί σε εφαρμογή, οι άνθρωποι δεν θα μπορούν πλέον να καπνίζουν ενόσω περπατούν στα πεζοδρόμια ή όταν επιβαίνουν σε μοτοποδήλατα. Πρέπει να πηγαίνουν σε απομονωμένες περιοχές για να καπνίσουν" μετέδωσε το τηλεοπτικό δίκτυο Sanli.

Η Λιν Τσινγκ Λι, από το Ίδρυμα Τζον Τανγκ, που ηγήθηκε της αντικαπνιστικής εκστρατείας στην Ταϊβάν, δήλωσε ότι πρότεινε αυτή την απαγόρευση μετά από το αντίστοιχο παράδειγμα στην Ιαπωνία.

"Πριν από 5 χρόνια, στη Χερσόνησο του Τόκιο απαγορεύτηκε το κάπνισμα στα πεζοδρόμια 23 περιφερειών γιατί το Τόκιο είναι πυκνοκατοικημένο και τα παιδιά υφίσταντο εγκαύματα από τους διερχόμενους. Στα πεζοδρόμια αυτών των περιφερειών, σε κάθε 100 μέτρα υπάρχει μια ειδική περιοχή, σε μέγεθος λεωφορείου, όπου οι άνθρωποι μπορούν να σταματήσουν και να καπνίσουν", δήλωσε ο Λιν.

απολιτιστος

Δεν υπάρχουν σχόλια: