ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

ΒΑΡΥΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΣΤΙΝΗ ΦΡΑΓΚΟΥΛΗ

fragouli_saras_boulelis.pngΚαταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ εναντίον του υποδιευθυντή του ΑΠΕ Νικόλα Βουλέλη κατέθεσε η εκλεκτή συνάδελφος Ιουστίνη Φραγκούλη, ανταπoκρίτρια του ΑΠΕ στον Καναδά.

Η έγκριτη δημοσιογράφος εγκαλεί το Νικόλα Βουλέλη για ανάρμοστη και αντισυναδελφική συμπεριφορά καθώς εκείνος αρνήθηκε να υπογράψει το εξοδολόγιό της για την αποστολή της στην Αθήνα προκειμένου να καλύψει την επίσημη επίσκεψη της Γενικής Κυβερνήτου του Καναδά Μικαέλ Ζαν στην Ελλάδα.

Η καταγγελία όμως της συναδέλφου Ιουστίνης Φραγκούλη αποκτά μεγαλύτερες διαστάσεις όχι μόνο στον χώρο των συναδέλφων, αλλά και σε πολιτικό επίπεδο αφού εμφανίζει τον κ. Βουλέλη να έχει «σχέσεις και επικοινωνία» κατά την περίοδο διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ με τον κ. Θωμά Σάρα για τον οποίο ήδη έχει προκληθεί μεγάλος σάλος μετά τις αποκαλύψεις του Greek American News Agency για την ανοιχτή και με δημόσιες επαναλαμβανόμενες δηλώσεις του, υποστήριξη προς τους Σκοπιανούς για την υβριστική και προκλητικά προπαγανδιστική ταινία "a name is a name" !

Η κ. Φραγκούλη εγκαλεί τον υποδιευθυντή του ΑΠΕ και για προηγούμενο περιστατικό. Οπως αναφέρεται στην καταγγελία, ο κ. Βουλέλης πείσθηκε απο το ύποπτο στοιχείο ονόματι Θωμάς Σάρας ότι ο Καναδάς δεν αναγνώρισε επίσημα τα Σκόπια ως Μακεδονία το 2007. Πήρε, λοιπόν, τηλέφωνο ουρλιάζοντας τη συντάκτη του ότι είχε γράψει ανακρίβειες χωρίς να ελέγξει τις πληροφορίες του Σάρα. Όταν η κ. Φραγκούλη του έστειλε την επιστολή του καναδικού ΥΠΕΞ για την αναγνώριση αντί να ζητήσει συγγνώμη συνέχισε να ωρύεται σε υψηλούς τόνους με χαρακτηρισμούς που πάντως απάδουν σε μια κυρία, επαγγελματία και γνωστή επαγγελματία καταξιωμένη συνάδελφο.

Η καταγγελία της κ. Φραγκούλη και τα όσα αποκαλύπτει με την έγκληση που κατέθεσε προς την ΕΣΗΕΑ -αν στο μεταξύ το πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ κάνει καλά την δουλειά του με εις βάθος έρευνα των όσων καταγγέλλονται ειδικά για τις σχέσεις και την επικοινωνία του κ. Βουλέλη με τον κ. Σάρα- και δεν θάψει την καταγγελία γιατί ήδη ασκούνται πιέσεις να αποσυρθεί η καταγγελία- ενδέχεται αυτή η υπόθεση να αποτελέσει ντόμινο περαιτέρω εξελίξεων και αποκαλύψεων σε πολλά επίπεδα...

Είναι λυπηρό ο υποδιευθυντής του ΑΠΕ κ. Βουλέλης, συνάδελφος επίσης καταξιωμένος με διακρίσεις, να φέρεται ανάρμοστα σε γνωστούς επαγγελματίες και καταξιωμένους συναδέλφους-όπως αυτοί που αναφέρονται ονομαστικά στην έγκληση της κ. Φραγκούλη- και το ακόμα χειρότερο να έχει επαφές και επικοινωνία με ανθρώπους αμφιβόλου δημοσιογραφικής και επαγγελαμτικής αξιοπιστίας σαν το Θωμά Σάρα! Θέτωντας έτσι καριέρα και επαγγελματική (του) πορεία και υπόσσταση σε περιπέτειες, πολύ περισσότερο όταν αιτία της δοκιμαίας των επαγγελματικών σχέσεων του με την συνάδελφο κ. Φραγκούλη είναι άνθρωποι σαν τον κ. Σάρα του οποίου πλέον δεν ελέγχεται μόνο η επαγγελματική υπόσταση αλλά και αυτή ακόμα η εθνική του συνήδειση με αυτά που αποκαλύφθηκαν... Θλιβερό και επικίνδυνο γιατί εξ αιτίας ενός ατόμου, όπως ο κ.Σάρας η δράση του οποίου ελέγχεται πολλαπλώς για τις περίεργες και ύποπτες δραστηριότητες του δοκιμάζονται επαγγελματικές πολυετείς συνεργασίες αλλά και αυτό ακόμα το κύρος του κρατικού εθνικού πρακτορείου(ΑΠΕ)!

Το θέμα αναμένεται να προσλάβει περαιτέρω πολτικές διατάσεις αφού το ρεπορτάζ για την περίεργη πολύχρονη ύποπτη δράση του κ. Σάρα συνεχίζεται με πολλές ακόμα αποκαλύψεις... Αποκαλύψεις που θα αφήσουν άναυδη όχι μονο την δημοσιογραφική οικογένεια σε Ελλάδα, Αμερική και Καναδά αλλά κυρίως έλληνες πολιτικούς, όπως ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γιώργος Καραντζαφέρης που εμπιστεύθηκε τον "κύριο" αυτό υιοθετώντας ανυπόστατες "πληροφορίες και ρεπορτάζ" εναντίον του τότε υπουργού Εξωτερικών και σημερινού Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου για δήθεν δηλώσεις που ποτέ δεν έκανε όπως πρόσφατα αποκάλυψε το Greek American News Agency!

Παραθέτουμε το πλήρες κείμενο με την καταγγελία της συναδέλφου στο Πειθαρχικό της ΕΣΗΕΑ για του λόγου το αληθές.

Διαβάστε περισσότερα...

Δεν υπάρχουν σχόλια: