ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.09

Αστυνομική έφοδος σε γνωστό μέρος αντιεξουσιαστών

Εισβολή πριν λίγη ώρα σε αυτοδιαχειριζόμενο στέκι στο Κερατσίνι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, άνδρες των ΜΑΤ έσπασαν τα τζάμια και μπήκαν στον αυτοδιαχειριζόμενο στέκι το οποίο φέρει την ονομασία «Ρεσάλτο».

Φαίνεται μάλιστα πως έχουν προσάγει πάνω από 10 άτομα τα οποία όπως λένε οι πληροφορίες θα οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ και όχι σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες οι προσαχθέντες ξεπερνούν τους 20.

Προς το παρόν δεν υπάρχει σαφής εικόνα για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες πραγματοποιήθηκε η έφοδος ενώ παραμένει άγνωοστο το αν οι προσαχθέντες θα κατηγορηθούν για κάποιο αδίκημα.

Η έφοδος έγινε με την παρουσία εισαγγελέα χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστός ο ακριβής λόγος για τον οποίο πραγματοποιήθηκε η επιχείρηση.

Ωστόσο βρέθηκαν μέσα στο στέκι αντιασφυξιογόνες μάσκες, εύφλεκτα υλικά πιθανότατα βενζίνες, βαριοπούλες και άλλα υλικά τα οποία κατασχέθηκαν.

Πιο συγκεκριμένα κατασχέθηκαν 200 άδεια μπουκάλια, 2 φυριά, 3 βαριοπούλες, 2 μπιτόνια με εύφλεκτο υλικό, 3 κράνη, 7 κοντάρια και 6 αντιασφυξιογόνες μάσκες.

Επίσης, κατασχέθηκε 1 ηλεκτρονικός υπολογιστής τον οποίον μάλιστα οι προσαχθέντες προσπάθησαν να τον καταστρέψουν χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Εικάζεται πάντως ότι οι έφοδοι σε στέκια αντιεξουσιαστών θα συνεχιστούν καθώς είναι μέρος του γενικότερου σχεδίου της αστυνομίας.
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: