ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

Μην κουτουπώνετε!!!






Από τις τρεις ερμηνείες του ρήματος:

Κουτουπώνω = 1) βάζω κάποια κάτω 2) απαυτώνω κάποια (χωρίς την θέληση της για ερωτική πράξη), 3) σκεπάζω

θα επέλεγα την 3η προκειμένου να φτιάξω λογοπαίγνιο με το όνομα του, για μια μέρα, Γραμματέα. Κι αυτό γιατί θεωρώ ότι με αφορμή τη γνωστή υπόθεση Κουτούπη, κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία να σκεπάσουν ( με την έννοια του "θαψίματος" ) την πλέον προοδευτική διαδικασία επιλογής πολιτικών στελεχών της κρατικής μηχανής.
Θεωρούμε ότι η συγκεκριμένη διαδικασία της ανοιχτής διαδικασίας μόνο θετικά μπορεί να προσφέρει στην αποτελματωμένη κρατική εξουσία αλλά και στην ανόρθωση της ψυχολογίας του Έλληνα πολίτη.

Και δεν πιστεύουμε πως συνετελέσθη κανένα τραγικό λάθος με την επιλογή του "απίθανου" Κουτούπη. Τουναντίον η όλη ιστορία ενισχύει την καθαρότητα του νέου εγχειρήματος της ανοιχτής επιλογής.

Μακάρι να ακολουθηθούν παρόμοιες πρακτικές - που γενναία βγαίνουν και αναγνωρίζουν τα λάθη που ενδεχόμενα συντελούνται - από όλους.

Γνωρίζουμε πως στελεχωνόταν το κράτος και επί Καραμανλή αλλά και προηγούμενων κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ. Αφήστε τους να κάνουν τα λάθη τους, κρίνετέ τους αυστηρά χωρίς όμως, στο πρώτο στραβοπάτημα, να πυροβολείτε με ομαδικά πυρά τον Πιανίστα της Οικονομίας αλλά και τον Μαέστρο, με τρόπο που οδηγεί σε σκέψεις ότι θα θέλατε να ακυρωθεί το όλο το εγχείρημα και να αντικατασταθεί από το παλιό ελεεινό και τρισάθλιο.

Ακτιβιστής

Δεν υπάρχουν σχόλια: