ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.11.09

DOCTOR MAIMOY??? Προωθείστε το σε όλους....O DR ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ή Πολιτικός Μηχανικός ή Ζωγράφος (ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ ΣΑΝ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ?? )


Σε σχέση με το φοβερό άρθρου για τις καταστροφικές συνέπειες της νέας γρίπης από τον DR Κοεμτζόπουλο Γ , φημισμένο ιατρό έχω να παρατηρήσω τα εξής:

1.Η μοναδική αναφορά στο πρόσωπο του που υπάρχει στο internet έχει να κάνει μόνο με αυτό το άρθρο που αναπαρήγαγαν διάφορα sites χωρίς να ελέγξουν το περιεχόμενο και τα στοιχεία.

2. Στο συνημμένο αρχείο που έχει και τα στοιχεία του , η ιστοσελίδα παραπέμπει σε ζωγραφικούς πίνακες. www.artmine5000.com

3. Όλες οι παραπομπές στις ιστοσελίδες που υπάρχουν στο κείμενο , είναι εντελώς άσχετες με το θέμα!!!!!

3. Τα προσωπικά του στοχεία είναι αληθή (Δρ. Γιώργος Κοεμτζόπουλος, Ιουστινιανού 20, Πολιτεία 146 71, τηλ: 210 62 00 450, 2106297233, κιν: 6944883343, Fax: 2106252711) , αλλά βέβαια με βάση τον αριθμό fax : 2106252711, o περίφημος ιατρός είναι πολιτικός μηχανικός !!!!

(προφανώς αυτός που το έγραψε ψάρεψε τυχαία υπάρκτά στοιχεία από διάφορους)

Αυτά με μία μικρή έρευνα στο διαδίκτυο…

Αααααααα…………….. Και για να μην το ξεχάσω :

ο πλανήτης Γη θα καταστραφεί το 2012….. Το είδα και σε ταινία!!!!!

j simaiof

============================================================================

ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: "ΟΠΟΙΟΣ ΒΙΑΖΕΤΕ ...ΣΚΟΝΤΑΦΤΕΙ"

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΜΑΙΜΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ...ΠΡΟΣΠΑΘΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΝΑ ΒΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η΄ ΟΧΙ ΕΠΕΣΑ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Εψαχνα κι εγω για τον Κοεμτζοπουλο, αφου ελαβα απο φιλους το επιμαχο κειμενο,κι ετσι επεσα και πανω σας.Ειμαι ομως της γνωμης οτι προκειται για παρεξηγηση.Μπειτε εδω και θα καταλαβετε:
http://www.vpalmas.com/artmine5000/site9.htm
Υπαρχει το βιογραφικο του,ειναι οντως ζωγραφος αλλα και διδακτωρ πολιτικος μηχανικος,που διδασκε στο Μετσοβειο.Αρα ειναι το ενα και αυτο προσωπο.Απ'την αλλη,δεν νομιζω οτι παρουσιαζεται ως γιατρος μεσα απο το κειμενο του.Το οτι ειναι δοκτωρ δεν σημαινει οτι ειναι και γιατρος!Αρα μαλλον το κειμενο ειναι 'καθαρο' και ειτε δεχομαστε την ερευνα του ειτε οχι,ετσι κι αλλιως,λιγο πολυ,ολοι την ψαχνουμε με το θεμα.
Τερατα υπαρχουν,γι αυτο καλο ειναι να προσεχουμε και τη σκια μας, αλλα ας προσεχουμε κι ολας μην πυροβολουμε τους δικους μας μεσα στο σκοταδι...

Unknown είπε...

@12:47
Είναι εν γνώση μας η σελίδα στην οποία μας παραπέμψατε. Επί του άρθρου του κυρίου Κοεμτζόπουλου τα link τα οποία μας παραπέμπει δεν ανταποκρίνονται με το θέμα της ανάρτησης του και αυτό μας οδήγησε στην παρούσα ανάρτηση.
Όσο για το "ιατρός" του το προσάψαμε όχι μόνο για το δόκτορ αλλά και την πραγματεία του άρθρου του.
Όσο για τους "πυροβολισμούς" ..... αυτό ήταν αποτέλεσμα τις αντίδρασης μας αφού θεωρήσαμε ότι την "πάθαμε" ως αγράμματοι
ευχαριστούμε για την επικοινωνία

Ανώνυμος είπε...

Mα αν είναι δυνατόν!!!!!!! Ποιός ευφυής εγκέφαλος το DR το μετέφρασε σε "γιατρός"? Το ενδεχόμενο να είναι ο άνθρωπος διδάκτωρ δεν το σκέφτηκε? Γιατί έτσι είναι....ο κ.Κοεμτζόπουλος είναι υπαρκτό πρόσωπο , έχει δώσει και κάποια συνέντευξη στην Ελληνική τηλεόραση (όχι με κουκούλα) και απο εκεί και πέρα, όποιος θέλει συντάσσεται με αυτά που λέει ή αντίθετα διαφωνεί...Αυτά.