ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

Η ξεφτίλα της "δεξιάς" ΟΛΜΕ


Ένα μεγάλο "μπράβο" στην ΟΛΜΕ "μας"
Με ένα "λιτό" (sic) κείμενο και με επιχειρηματολογία μαθητή Δημοτικού η ΟΛΜΕ, επικαλούμενη τον Βολταίρο (ξανά sic), σπεύδει να υποστηρίξει το indymedia με επιχείρημα την "ελεύθερη έκφραση όλων των ιδεών". Για όσους δεν γνωρίζουν, το indymedia, διαδικτυακό στέκι των "αναρχικών" (κατά άλλους χρηματοδοτούμενο από τον Σόρος) κατηγορήθηκε για σειρά ποινικά κολάσιμων αναρτήσεων με αποτέλεσμα να ασκηθεί ποινική δίωξη στον Πρύτανη του ΕΜΠ, διότι ο εξυπηρετητής του φιλοξενούσε και μάλιστα δωρεάν τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα.

Ρωτάμε λοιπόν το Προεδρείο της ΟΛΜΕ: Ελεύθερη έκφραση ιδεών είναι η ύβρις νεκρών; Ελεύθερη έκφραση είναι η στοχοποίηση ανθρώπων ή η πρόσκληση για συμμετοχή σε αξιόποινες πράξεις; ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΛΑΚΕΙΑ! ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΗΝ ΟΛΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ ΠΟΥ ΕΚΔΙΔΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΨΗΦΙΣΜΑΤΑ. ΕΧΕΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ, ΚΥΡΙΟΙ, ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ. Και φυσικά όλα αυτά μας κάνουν να αναρωτιόμαστε κατά πόσο απολαμβάνει την ελευθερία της έκφρασης ο ίδιος ο Πρόεδρος κ. Πεππές (της ΔΑΚΕ, μάλιστα) ή εάν είναι "όμηρος" ανίερων συμμαχιών αναρχο-αριστερών αποχρώσεων (και δεν αναφέρομαι στην ΕΣΑΚ του ΚΚΕ) εντός του ΔΣ.

Ρίξτε μια ματιά, κάτω από το ψήφισμα βρίσκονται ενδεικτικές αναρτήσεις του indymedia για να καταλάβετε για ποια "ελευθερία έκφρασης ιδεών" μιλάμε (teachers-limnou).

σχόλιο paideia-gr: Είναι απίστευτο ο νεοδημοκράτης υποτίθεται Πεππές να βγάζει τέτοια ψηφίσματα! Αίσχος και όνειδος; Για αυτό σε ψήφισε ο τίμιος νεοδημοκράτης εκπαιδευτικός Πεππέ; Για να υποστηρίζεις το indymedia; Για αυτό και θα κυβερνάει το ΠΑΣΟΚ άλλα είκοσι χρόνια! Επειδή η πέμπτη φάλαγγα στη ΝΔ είναι πολύ καλά οργανωμένη! Με υποψήφιο τον Πεππέ κανένας νεοδημοκράτης και γενικότερα τίμιος πατριώτης εκπαιδευτικός δεν πρέπει να ξαναψηφίσει ΔΑΚΕ! Δηλαδή πριν που ήταν οι πασοκοσυνασπισμίτες τα ίδια κείμενα δεν έβγαιναν από την ΟΛΜΕ; Τουλάχιστον τότε λέγαμε ότι τα βγάζουν οι συγκεκριμένοι. Αλλά τώρα να εμφανίζεται ολόκληρη η δευτεροβάθμια να υποστηρίζει την αλητεία του indymedia και του ΕΜΠ; Το έχουμε ξαναγράψει, το πρόβλημα δεν είναι μόνο οι ιδέες του indymedia αλλά ότι υπάρχει στον server του ΕΜΠ! Για ζήτα ρε Πεππέ να σου δώσουν χώρο για ένα δεξιό μπλόγκ, να δούμε τι θα πάρεις!
paideia

Δεν υπάρχουν σχόλια: