ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

ΕΞΕΔΩΣΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Η NEOEMΦANIZOMENH ΟΡΓΑΝΩΣΗ «Βιαστές της απάθειας» οι υπεύθυνοι για τις επιθέσεις στην Ξάνθη


Ανέλαβε την ευθύνη για ενέργειες εναντίον καταστήματος Τράπεζας, του οχήματος του δημάρχου και τα γραφεία ημερήσιας εφημερίδας
Αυτό το γεγονός πρέπει να καταγγελθεί από όλους κι όχι εν ονόματι του όποιου προοδευτισμού να ανεχόμαστε να λειτουργούν άνθρωποι με γκαζάκια και βαριοπούλες...

Την ευθύνη για τις επιθέσεις στην Ξάνθη εναντίον του αυτοκινήτου του δημάρχου Ξάνθης, την επίθεση σε υποκατάστημα της Eurobank στην Ξάνθη με βαριοπούλες και για την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της εφημερίδας «Μαχητής», ανέλαβε με ανακοίνωσή της η νεοεμφανιζόμενη οργάνωση «Βιαστές της απάθειας», όπως αποκαλείται.

Η ανακοίνωση προβληματίζει τις αρχές γιατί έρχεται να νομιμοποιήσει και να αναλάβει την ευθύνη ενεργειών πρωτόγνωρων στην περιοχή κάτω από ένα σκεπτικό που επίσης προβληματίζει, αφού εντοπίζονται παντού «εχθροί».

Δημοσιεύουμε αυτούσιο το κείμενο της ανακοίνωσης όχι για να «δώσουμε βήμα» όπως πολύ εύκολα θα μπορούσε να πει κάποιος, αλλά γιατί θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι το σκεπτικό κάποιων που παίρνουν μια βαριοπούλα ή βάζουν γκαζάκια σε μια μικρή επαρχιακή πόλη επικαλούμενοι την απάθεια και την ανάγκη του ταξικού πολέμου κι επειδή βλέπουμε ότι είμαστε μάλλον στην αρχή γεγονότων και πραγμάτων που κάποιοι θέλουν εμβόλιμα να δημιουργήσουν στην Θράκη στοχοποιώντας κάποιους. Σήμερα ήταν αυτοί, αύριο θάναι κάποιοι άλλοι…

…Θα γκρεμίσουμε κάθε μορφής εξουσία…

Η ανακοίνωση αποδίδεται αυτούσια κι αναφέρει:
«Όποιος δεν πεθαίνει είναι θαμμένος ζωντανός: Στις φυλακές, στα αναμορφωτήρια, στα προάστια-δορυφόρους, στις απαίσιες πέτρες των μοντέρνων κτιρίων, στα σχολεία, στις αγορασμένες επί πιστώσει πλήρως εξοπλισμένες μοντέρνες κουζίνες και στις κρεβατοκάμαρες παλάτια». Ούλρικε Μάινχοφ. Ο κοινωνικός ταξικός πόλεμος υπάρχει είτε το θέλουμε είτε όχι. Αναλαμβάνοντας την ευθύνη των επιλογών μας τασσόμαστε με την πλευρά της διαρκούς επανάστασης μέχρι να γκρεμίσουμε κάθε μορφής εξουσία. Ο κάθε δήμαρχος αποτελεί κι αυτός ένα κομμάτι της θεσμικής εξουσίας που κρύβεται πίσω από επιτροπές πολιτών, δημόσια έργα και εργολάβους. Εκτός αυτού ο δήμαρχος ιστορικά υπήρξε το πρότυπο του πολίτη, ένα πρότυπο που μας προκαλεί αηδία και το απεχθανόμαστε. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τον εμπρησμό του προκλητικά πολυτελούς αυτοκινήτου του δημάρχου Ξάνθης.

Οι τράπεζες είναι η βάση του κεφαλαιοκρατικού συστήματος. Ο ρόλος τους είναι ιστορικά σάπιος, ταϊσμένος με αίμα εξαθλιωμένων λαών. Σκοπός τους η διαφύλαξη και η αναπαραγωγή του χρήματος και προφανώς η υποστήριξη του καπιταλιστικού συστήματος. Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση σε υποκατάστημα της Eurobank στην Ξάνθη με βαριοπούλες.

Τις επόμενες μέρες μετά τα χτυπήματα είδαμε για άλλη μια φορά τον ρόλο των Μ.Μ.Ε., ρουφιάνων-δημοσιογράφων, οι οποίοι με το πρόσχημα της δημοκρατίας και της ελευθερίας του Τύπου καθοδηγούν τις συνειδήσεις των μαζών σε συνεργασία με τους μπάτσους και την εξουσία.

Αναλαμβάνουμε την ευθύνη για την επίθεση με εμπρηστικό μηχανισμό στα γραφεία της ρουφιανοεφημερίδας «Μαχητής» στην Ξάνθη.

Υ.Γ Το χτύπημα στην εφημερίδα ήταν μια προειδοποίηση για τις μαλακίες που έγραφε ο αρχιρουφιάνος Παπαδόπουλος (είναι τυχαίο το όνομα?).
Όσο για τον φίλο της Ξάνθης και της εφημερίδας που υπόσχεται 50 χιλιάδες ευρώ για πληροφορίες που θα οδηγήσουν στη σύλληψη των δραστών μπορούμε να πούμε ότι ήταν μια βιαστική κίνηση αφού ξέρουμε ποιος είναι και να είναι σίγουρος ότι θα τον επισκεφτούμε σύντομα.

Οι ενέργειές μας είναι αφιερωμένες στον Ηλία Νικολάου (δικαστήριο 2 Δεκέμβρη), στον Γιάννη Δημητράκη (εφετείο 9 Δεκέμβρη) και στους κατηγορούμενους για την υπόθεση της οργάνωσης «Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς».

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΟΜΗΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ
Βιαστές της Απάθειας»
Ρεπορτάζ Μελαχροινή Μαρτίδου
ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: