ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

Οι Κρυπτοδεξιοί και οι άλλοι..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Διακρίνω έναν έκδηλο εκνευρισμό και ένα δεδηλωμένο ξενέρωμα στους κόλπους του βαθέως ΠΑΣΟΚ, για τις επιλογές των άριστων και αρεστών, ή όπως αλλιώς θες πες τους, σε σημαίνουσες θέσεις του δημοσίου τομέα. Αποκορύφωμα, ο κ. Κουτούπης, μέλος της ΔΑΚΕ και διαδικτυακός υβριστής του κόμματος των «προοδευτικών», εκείνων που ακόμα μιλούν στο όνομα του αποτυχημένου παγκοσμίως σοσιαλισμού. «Μας κουτούπωσε ο Κουτούπης» γράφει ένας blogger pasokus pasokus. Προφανώς, περίμεναν όλοι οι φίλοι του ΠΑΣΟΚ ότι θα υπάρξει ένας σεβασμός στην ιεραρχία του κόμματος, κατά τη διαδικασία επιλογής υψηλόβαθμων κρατικοδίαιτων. Διαβάζω στα blogs ότι έχουν επιλεγεί και άλλοι δεξιοί με τη συγκεκριμένη διαδικασία της ανοιχτής διακυβέρνησης.. Από τη μια, δεν καταλαβαίνω γιατί να μην επιλεγούν δεξιοί όταν έχουν τα προσόντα και αφού έχουν περάσει απ’ όλα τα στάδια της e-διαδικασίας και από την άλλη συμπάσχω με τους φίλους των κυβερνώντων που τους κατηγορούν ότι δεν προσέχουν τα δικά τους παιδιά. Ξεχνούν όμως ότι σημαντικά πρόσωπα στο κόμμα τους έχουν δεξιές, δεξιότατες καταβολές. Βλέπε Παπακωνσταντίνου, Γερουλάνο, Ρέππα, που τυγχάνει να είναι και οι πιο δουλευταράδες και οι πιο σοβαροί.

Άλλοι πάλι, θα ήθελαν να έχουν τέτοιες ρίζες και δανείζονται συνήθειές των, μιμούμενοι..

Εγώ τους ονομάζω «κρυπτοδεξιούς». Εσύ;

Δεν υπάρχουν σχόλια: