ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.09

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΜΙΑ e-ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΗΜΑΣ & ΥΜΑΣ ....ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΠΛΕΟΝ ΤΑ "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ" ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙΑ


Αγαπητοί μου "φίλοι"και "συναγωνιστές".
Κατ' αρχήν επιτρέψτε μου να σας αποκαλώ φίλους και συναγωνιστές, γιατί έτσι σας αισθάνομαι.
Διαβάζω καθημερινά όλες σας τις αναρτήσεις, διακρίνω μέσα από τα σχόλιά σας την εντιμότητά σας αλλά και την ακεραιότητά σας, τον αγώνα που δίνετε καθημερινά για την πάταξη της διαφθοράς - "χωρίς κανένα απολύτως όφελος οικονομικό ή μη - και σας συγχαίρω πέρα ως πέρα.
Με εντυπωσίασε "και" η σημερινή σας αποκάλυψη του μεγάλου σκανδάλου στον χώρο της Ναυτιλίας, - [ επιστολή του Ναυάρχου ε.α. Φερούση ] - στον οποίον ανήκω, και για την κάθαρση του οποίου και εγώ αγωνίζομαι πάνω από σαράντα συναπτά χρόνια, χωρίς δικαίωση....χωρίς να ανοίξει ένα ρουθούνι ουδενός....χωρίς να τιμωρηθεί ούτε ένας από τα διεφθαρμένα υψηλόβαθμα στελέχη του Λ.Σ., που είναι βουτηγμένα μέχρι τον λαιμό σε μία απέραντη "βωθρολίμνη" γεμάτη περιτώματα,από την οποία αναδύονται πάντοτε "ατσαλάκωτοι και απαστράπτοντες"!!!!!
Με εντυπωσιάζει δε το γεγονός, ότι οι καταγγέλοντες "διασύρονται και τιμωρούνται παραδειγματικά με πειθαρχικές ποινές και αποτάξεις," σε αντίθεση με τους καταγγελόμενους, οι οποίοι αν και "Ε Ν Ο Χ Ο Ι" όχι μόνον δεν τιμωρούνται πειθαρχικά ή ποινικά, αλλά αντίθετα η πολιτεία τους αμοίβει για τις παρανομίες τους - σε βαθμό κακουργήματος - αλλά και τους επιβραβεύει παράλληλα με "Π Ρ Ο Α Γ Ω Γ Ε Σ" και τα ανάλογα οικονομικά οφέλη.......
Τι σημαίνει άραγε αυτό; Τι είδους μηνύματα μας μεταδίδονται από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία του εν λόγω υπουργείου, αλλά και από την εκάστοτε προϊσταμένη αρχή του Ναυτοδικείου Πειραιά;
Τάχω κυριολεκτικά χαμένα, μια και τα όσα καταγγέλονται "επώνυμα", με "στοιχεία-ντοκουμέντα", τα πάντα καταλήγουν στον κάλαθο των αχρήστων και ουδεμία τοιούτου είδους καταγγελία βλέπει την οδό της απονομής Δικαιοσύνης.
Ουδείς διατελέσας Υπουργός Ναυτιλίας,ή αρχηγός Λιμενικού Σώματος, ή Ναυτοδίκης,-"πλην ενός εισαγγελέα του Ναυτοδικείου Πειραιά, ονόματι Θεοδώρου Καστάνη" - είχε ή έχει την τόλμη να ασχοληθεί με την σωρεία των καταγγελιών των έντιμων αξιωματικών του Λ.Σ. ( υπάρχουν και τέτοιοι, λίγοι μεν, αλλά δίνουν το παρών όταν χρειασθεί ) ούτε με τις επώνυμες σοβαρές καταγγελίες πολιτών, οι οποίοι τολμούν και καταγγέλουν τους πάντες και τα πάντα και αντί δικαίωσης του έντιμου αγώνα τους παραπέμπονται "κατά περίεργον τρόπον και ....τιμωρούνται, γιατί διέπραξαν το αδίκημα να φέρουν στο φως τις "ρεμούλες" χρυσόκλαρων - πρωτοκλασάτων υψηλόβαθμων λιμενικών αξιωματικών."
Μήπως οι νυν υπουργοί κ.κ. Χρυσοχοίδης, Βενιζέλος και Καστανίδης, που ηγούνται των νευραλγικών αυτών υπουργείων που μας υπόσχονται την "κάθαρση της κόπρου των παρανομούντων," είναι καιρός να καλέσουν τόν τέως προϊστάμενο εισαγγελίας Ναυτοδικείου Πειραιά κ.Θεόδωρο Καστάνη, τους αποταχθέντες σκοπίμως λιμενικούς, αλλά και τους Γιώργο Χουστουλάκη, Λεωνίδα Νικολάτο, εσάς και εμένα, όχι για να πληροφορηθούν για το περιεχόμενο των καταγγελιών μας, αλλά και για να απονείμουν αυτή την φορά επιτέλους "ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ" στον μακρόχρονο αγώνα μας, που μοναδικό σκοπό έχει την κάθαρση και την διάσωση του κύρους του υπουργείου ναυτιλίας και μόνον;;;;;
Ποιός και πότε επιτέλους θα σκεπτώταν να εισηγηθεί ένα νόμο που "θα εξαφάνιζε την παντοδυναμία των ΑΡΧΗΓΩΝ της συμφεροντολογίας και του ψεύδους" αφού μόνον χάρη σ'αυτήν και σ' αυτό επιβιώνουν εκείνοι;
Υπάρχει ελπίδα άραγε; Εγώ προσωπικά έχω αρχίσει και απελπίζομαι με τα όσα έχουν δεί τα μάτια μου.
Κανένας δεν μου είπε ..ΟΧΙ.
Όλοι μου είπαν και μου λένε...ΝΑΙ.
Τελικά όλοι οι πολιτικοί πεθαίνουν,..." καταπίνοντας τα ψέμματά τους ."
Και το τραγικό είναι σε τελική ανάλυση, πως "τα ψέμματα αυτά τα καταπίνουμε εμείς οι αμνήμονες και πεθαίνουμε στην ψάθα"........
Είναι καιρός όμως νομίζω, η υποκρισία, η ανεπάρκεια, η παρανομία και τα καραγκιοζιλίκια σε αυτή την χώρα και ιδιαίτερα στον χώρο της ναυτιλίας, πρέπει επιτέλους να καταγράφονται, να δημοσιεύονται, αλλά και να τιμωρούνται δεόντως.
Εάν φυσικά θέλουμε να πιστεύουμε, ότι: "το ράσο δεν κάνει τον παππά, αλλά ο παππάς το ράσο."
καπετάν Γιάννης Εμμ.Νομικός
==============================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Καπετάνιε ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια , οφείλουμε όμως να αναγνωρίσουμε και εμείς ότι η παρουσία σου στην σελίδα μας ήταν καθοριστική για την αποκάλυψη όλων των κακώς κειμένων του τέως ΚΑΙ αμαρτωλού ΥΕΝΑΝΠ. Όπως ομοίως και του κυρίου Χουστουλάκη του οποίου οι καταγγελίες ήταν τόσο συγκεκριμένες που "έβγαζαν μάτι" κατά το κοινός λεγόμενο. Δεν τρέφουμε ελπιδοφόρα όνειρα για πολιτική παρέμβαση όσο
ν αφορά τις ακόμα μια φορά δημοσιοποιημένες καταγγελίες που υπογράφονται επώνυμα ώστε το ρίσκο και η δίψα για δικαιοσύνη να οδηγήσουν τους ποινικά υπεύθυνους εκεί που τους πρέπει. Δυστυχώς τα πάντα θυσιάζονται για την δόξα το χρήμα και την θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: