ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

Ο Εμβολισμός και τα Πρόσωπά του..


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη


Τα λειωμυώματα (ή αλλιώς ινώματα ή ινομυώματα) της μήτρας είναι οι πιο κοινοί όγκοι των γυναικείων γεννητικών οργάνων. Τα ινώματα είναι καλοήθεις (μη καρκινογενείς) εξεργασίες, οι οποίες αναπτύσσονται στο μυϊκό χιτώνα του τοιχώματος της μήτρας. Αν και συνήθως είναι ασυμπτωματικά, σε μερικές γυναίκες το μέγεθος κι η εντόπισή τους μπορεί να προκαλέσει πόνο κι αιμορραγία. Οι ακριβείς αιτίες ανάπτυξής τους δεν είναι γνωστές, αλλά οι ερευνητές πιστεύουν ότι υπάρχει γενετική προδιάθεση η οποία οδηγεί σε ευαισθησία στις ορμόνες. Αυτό εξηγεί γιατί ορισμένες φυλές έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα ν’ αναπτύξουν ινώματα και γιατί υπάρχει γενετική προδιάθεση σε ορισμένες οικογένειες.

Τα ινώματα εμφανίζονται και σε ιδεολογικές μήτρες, και κυρίως στα όργανα των κομμάτων, όπου είναι συμπτωματικά, προκαλούν πόνο και διχασμό. Οι ακριβείς αιτίες ανάπτυξής τους είναι γνωστές και εντοπίζονται κυρίως σε προσωπικούς βίους ηγετών και έριδες που οι ίδιοι δημιουργούν και σε ανθρώπους που είτε θέλουν να ευεργετήσουν είτε να αφανίσουν πολιτικά.

Πως λειτουργεί ο εμβολισμός τους;

Γνωστή ως εμβολισμός μητριαίας αρτηρίας, αυτή η θεραπευτική προσέγγιση φράσσει τις αρτηρίες που αρδεύουν τα ινώματα προκαλώντας μείωση του μεγέθους τους. Είναι μία ελάχιστα επεμβατική μέθοδος, δηλαδή απαιτείται μία μικρή τομή στο δέρμα και πραγματοποιείται ενώ η ασθενής έχει τις αισθήσεις της αλλά νιώθει νύστα και δεν αισθάνεται κανένα είδος πόνου. Ο εμβολισμός πραγματοποιείται από έναν επεμβατικό ακτινολόγο, ειδικά εκπαιδευμένο για αυτές τις πράξεις. Χορηγείται τοπική αναισθησία ώστε να μην πονά η ασθενής. Ο ακτινολόγος εγχύει μικρά πλαστικά σωματίδια, διαμέτρου όσο ένας κόκκος άμμου, στην αρτηρία που αρδεύει τα ινώματα. Αυτό εμποδίζει την αιματική ροή και προκαλεί μείωση του μεγέθους του όγκου. Η τομή στο δέρμα καθαρίζεται και τοποθετείται επίδεσμος. Ο εμβολισμός απαιτεί νοσηλεία για ένα βράδυ.

Στην ανοιχτή πληγή της Νέας Δημοκρατίας, ρόλο επεμβατικού ακτινολόγου -θεσμικά και συνεπώς αναγκαστικά- θα έχει ο καθύλην αρμόδιος νέος Αρχηγός, ο οποίος μετά τη μεγάλη τομή το 93’, τώρα θα επιχειρήσει μικρότερες, πιο επιδέξιες και λιγότερο επώδυνες. Με απώτερο στόχο, την πολιτική απομόνωση και τον ολοκληρωτικό αφοπλισμό της αντιπάλου του, θα δώσει σημαντική και σημαίνουσα θέση στον Κυριάκο Μητσοτάκη (τομεάρχης), στον Κωστή Χατζηδάκη (πολιτικό σχεδιασμό), καθώς και στον Άρη Σπηλιοτόπουλο (επικοινωνία). Θα εκχύσει έτσι «σωματίδια», προερχόμενα από το αντίπαλο στρατόπεδο, πράξη που θα μοιάζει ενωτική αλλά θα έχει ως βασικό στόχο τον απομονωτισμό της αντιπάλου, την ώρα που αυτή προσπαθεί να συνέλθει από το τραύμα. Ο κ. Σαμαράς θα παραμερίσει όσους εμφανώς και εντόνως τον υποστήριξαν -με εξαίρεση τον αγαπητό Πάνο Παναγιοτόπουλο- στη διαδικασία κατανομής ρόλων. Από το πρώην Καραμανλικό μπλοκ, μόνος διακριθείς διασωθείς θα είναι ο κ. Ζώης. Όλες οι άλλες βδέλλες που προσκόλλησαν για διάσωση (βλ. Δασκαλάκης, Ζαγορίτης) θα αποκεφαλιστούν ενταύθα. Σημειώστε ότι μιλούμε για έναν ιδιαίτερα έντεχνο «ακτινολόγο», που κατάφερε να επιβιώσει και να διασωθεί, παρά τον χρόνιο εσωκλεισμό. Μιλάμε για άνθρωπο ευφυή που γνωρίζει την τέχνη της πολιτικής και έχει αυταπόδεικτα ένα από τα μεγαλύτερα προαπαιτούμενα της: την υπομονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: