ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.12.09

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ


Σύμφωνα με πληροφορίες από μη αξιόπιστες πηγές, οι οποίες ελέγχονται ως ανακριβείς, αλλά και πληροφορίες από αξιόπιστες πηγές οι οποίες όμως δεν αντέχουν στην βάσανο της λογικής, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. κ. Γ. Καρατζαφέρης, προτείνει με επείγον έγγραφό του προς τον δήμαρχο Αθηναίων κ. Ν. Κακλαμάνη, την αντικατάσταση των λαμπτήρων του δημοτικού φωτισμού της πλατείας των τεσσάρων ΟΥ, με άλλους ερυθρού χρώματος. Ο δήμαρχος Αθηναίων μετά από ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε για το θέμα αυτό, ενημέρωσε τηλεφωνικώς τον κ. Καρατζαφέρη ότι η αλλαγή του χρώματος στον φωτισμό της πλατείας Κ-ΟΥ-Μ-ΟΥ-ΝΔ-ΟΥ-Ρ-ΟΥ θα απαιτήσει μεγάλη δαπάνη, για την οποία δεν υπάρχουν τα αναγκαία κονδύλια στον Δήμο. Ο κ. Κακλαμάνης όμως, για να μην δυσαρεστήσει τον πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. προσφέρθηκε να τοποθετήσει ένα (1) λαμπτήρα ερυθρού χρώματος στην είσοδο των γραφείων του Συνασπισμού, που βρίσκονται στην πλατεία 4 ΟΥ, ώστε να φωταγωγηθεί καταλλήλως ο χώρος.
.
Τσάτσος
Φ

Δεν υπάρχουν σχόλια: