ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.09

Η Αυστρία στηρίζει την έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ

Την συνέχιση της πλήρους υποστήριξης της Αυστρίας και στο μέλλον, για μια σύντομη έναρξη των ενταξιακών διαπραγματεύσεων της ΠΓΔΜ με την Ευρωπαϊκή Ένωση, και τη σαφή υποστήριξη της επίσημης Βιέννης στην ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας αυτής, τόνισε ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών Μίχαελ Σπίντελεγκερ, μετά τις σημερινές συνομιλίες του, στην αυστριακή πρωτεύουσα, με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης της ΠΓΔΜ, Βάσκο Ναούμοφσκι. Όπως σημειώνεται σε αποψινό σχετικό ανακοινωθέν του αυστριακού Υπουργείου Εξωτερικών, σε ότι αφορά τη διαφορά της ΠΓΔΜ (ΣΣ. που σε όλα τα σημεία του ανακοινωθέντος αποκαλείται «Μακεδονία») με την Ελλάδα ως προς την ονομασία, ο Αυστριακός υπουργός Εξωτερικών εξέφρασε την ελπίδα για μια λύση αμοιβαία αποδεκτή από τις δύο πλευρές.


«Συγχρόνως ο ίδιος κατέστησε σαφές πως, αυτή η ευαίσθητη διμερής υπόθεση δεν επιτρέπεται να επηρεάσει την μακεδονική πορεία στην κατεύθυνση της ολοκλήρωσης στην ΕΕ», τονίζεται χαρακτηριστικά στο ανακοινωθέν.

Ακόμη ο κ. Σπίντελεγκερ δήλωσε, σύμφωνα με το ανακοινωθέν, πως, «η τελευταία θετική έκθεση προόδου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αποτελεί έναν σημαντικό σταθμό στην πορεία της Μακεδονίας προς την ΕΕ».

Στη συνέχεια του ανακοινωθέντος παρατίθενται διεξοδικές αναφορές του Αυστριακού υπουργού Εξωτερικών στις διμερείς σχέσεις και στη συνεργασία της Αυστρίας με την ΠΓΔΜ σε διαφόρους τομείς, όπως επίσης τα πλεονεκτήματα που απορρέουν από την κατάργηση της υποχρεωτικής βίζας από τις 19 Δεκεμβρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: