ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

ΟΙ ΕΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ "ΕΠΙΚΥΨΗ -ΚΙΣΤΕΣ" ΑΓΓΛΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΠΑΡΑΖ ΑΡΝΗΤΙΚΩΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ


Συνεχίζεται το μπαράζ των αρνητικών δημοσιευμάτων για την ελληνική οικονομία από τους Financial Times. Σε άρθρο της βρετανικής εφημερίδας, την Δευτέρα, επισημαίνεται ότι η «σκληρή λιτότητα αλά Λετονία είναι το μόνο που μπορεί να υπάρξει είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο. Στο δημοσίευμα αναφέρεται, μεταξύ άλλων:

«Αρχίσαμε να αναρωτιόμαστε για το ενδεχόμενο στάσης πληρωμών από την Ελλάδα στις αρχές του χρόνου, όταν τα spreads στα ομόλογα της ευρωζώνης άρχισαν να διευρύνονται. Τον Φεβρουάριο ο κ. Πίερ Στάινμπρουκ, πρώην υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, σταμάτησε τη φημολογία τονίζοντας ότι η ευρωζώνη θα παρέμβει εάν κάποια χώρα αντιμετωπίζει πρόβλημα. Δεν υπήρχε σχέδιο δράσης. Καμία κίνηση δεν έγινε προκειμένου να τροποποιηθούν οι κανονισμοί της Ε.Ε. Δεν υπήρξε κάποιο κονδύλι στον προϋπολογισμό. Ήταν απλώς μία δήλωση. Οι επενδυτές τον πίστεψαν και όλα ήταν καλά, για ένα διάστημα.»
» Η φημολογία επιστρέφει, αλλά υπάρχει μία διαφορά. Η ευρωζώνη δεν θα καταφθάσει για να διασώσει την Ελλάδα, εκτός εάν η χώρα εφαρμόσει μία σειρά κανόνων τους οποίους θα επιβάλει η Ένωση τους επόμενους μήνες. Οι αρχές της Ε.Ε. φοβούνται, λάθος ή σωστά, περισσότερο τους ηθικούς κινδύνους της διάσωσης παρά τη διάσπαση που μπορεί να προκαλέσει στις υπόλοιπες χώρες της ευρωζώνης ενδεχόμενη στάση πληρωμών της Ελλάδας.» » Εάν βρεθούν αντιμέτωποι με το δίλημμα να διατηρήσουν την ακεραιότητα του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης ή την ακεραιότητα της Ελλάδας, μάλλον θα επιλέξουν το πρώτο. Προκειμένου να διασφαλίσουν το Σύμφωνο Σταθερότητας και Ανάπτυξης, είναι πρόθυμοι να παράσχουν βοήθεια, εάν, όμως, κάποια χώρα είναι αποφασισμένη να προσαρμοστεί σε κάποιους κανόνες. Σε αντίθετη περίπτωση υπάρχει ο φόβος ότι θα χαθεί η 'ισορροπία' των προϋπολογισμών και σε άλλες πλευρές της ευρωζώνης. Καμία, δε, χώρα της ευρωζώνης δεν έχει παραβιάσει τόσο πολύ το Σύμφωνο όσο η Ελλάδα.»
===============================================================
Οι Άγγλοι παραδοσιακά είχαν πάντα στο στόχαστρο την ελληνική οικονομία. Ειδικά το τελευταίο διάστημα που η δική τους οικονομία είναι σε ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ θέση από την Ελληνική, αυτό φαίνεται ότι τους κάνει ακόμα πιο επιθετικούς. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποιούν είναι από γελοία έως πάρα πολύ γελοία. Άλλη διαβάθμιση δεν υπάρχει. Το να μιλάς για την «Ισλανδία του Αιγαίου» είναι όχι μόνο εξοργιστικό, αλλά και εξόφθαλμα «στημένο» που σε κάνει να βγαίνεις από τα ρούχα σου. Αρκεί μόνο να διατυπώσει κάποιος την απλή, επιπέδου νηπιαγωγείου ερώτηση: «ήταν η Ισλανδία μέλος της Ευρωζώνης»; Όχι είναι η απάντηση και εκεί τελειώνουν όλα. Είναι όμως πολύ βολικό το επιχείρημα και έτσι γίνεται εύκολα «σημαία». Και ακόμα πιο εύκολα, αναπαράγεται από τους εγχώριους τηλεστάρ, οι οποίοι επιμένουν να μιλούν με την ίδια ευκολία για τα δημόσια οικονομικά με αυτή που μιλούν για την πτώση του αεροσκάφους της Helios ή για το ναυάγιο του Express Samina ή για κάποια από τις εμφανίσεις μίας από τις «προσωπικότητες» της εγχώριας show-biz. Υπήρξαν μάλιστα και κάποιοι, οι οποίοι, εννοείται χωρίς να κοκκινίζουν, είπαν ότι αυτή η ομοβροντία των δημοσιευμάτων έγινε γιατί οι ευρωπαίοι είδαν ότι υπήρχαν αντιδράσεις στα οικονομικά μέτρα που σχεδίαζε η Κυβέρνηση! Τί λέτε; Δεν το ξέραμε ότι καταλύθηκε η Δημοκρατία και έχουμε άλλου είδους πολίτευμα, όπου απαγορεύεται η αντίθετη άποψη και γνώμη. Το τέλειο άλλοθι πάντως για τα χειρότερα ήδη εντέχνως καλλιεργείται. Με όλους αυτούς που αναπαράγουν τέτοιες κατάπτυστες ιδέες, το έδαφος προετοιμάζεται με τον πλέον πρόσφορο τρόπο.
newsblog
===============================================================
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΙΣ ΑΘΛΙΟΤΗΤΕΣ ΤΩΝ Financial Times

Επιστολή στους Financial Times έστειλε ο υπουργός Οικονομικών κ

Δεν υπάρχουν σχόλια: