ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.09

Αναμένεται “σκληρή” δημόσια παρέμβαση Μητσοτάκη;

mitsotakisΔιαβάσαμε σε blog που είναι σαφές ότι γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα της οικογένειας Μητσοτάκη, ότι ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σχεδιάζει να κάνει δημόσια παρέμβαση “εντός του Σαββατοκύριακου”, δίνοντας συνέντευξη σε εφημερίδα.

Ελπίζω ειλικρινά ο αγαπητός συνblogger να κάνει λάθος. Μια δημόσια παρέμβαση του κ. Μητσοτάκη, και μάλιστα “σκληρή”, όπως αναφέρεται, μόνο κακό θα κάνει:

- Πρώτα, θα κάνει κακό στον ίδιο. Τι “σκληρό” μπορεί να πει κανείς μόλις μια εβδομάδα μετά την ετυμηγορία περίπου 800.000 ΝεοΔημοκρατών; Και μάλιστα, όταν η Ντόρα Μπακογιάνη με υπευθυνότητα όχι απλώς αναγνώρισε το αποτέλεσμα, αλλά πριν κριθεί αν ο Σαμαράς έχει την απόλυτη πλειοψηφία των εκλογέων, η ίδια “σφύριξε τη λήξη” του αγώνα υπέρ του αντιπάλου της;

- Ακολούθως, θα κάνει κακό στη Νέα Δημοκρατία. Ο Μητσοτάκης υπηρέτησε τη Νέα Δημοκρατία από θέσεις ευθύνης, ακόμα κι από την προεδρική. Είναι, μετά τον Κώστα Καραμανλή ο μακροβιότερος πρόεδρος του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας. Είναι επιτρεπτό ο ίδιος να αρχίσει ένα κύκλο εσωστρέφειας; Επαναλαμβάνω ότι σήμερα, υπάρχει ένα δεδομένο που ποτέ πριν δεν υπήρε στη ΝΔ: Η ετυμηγορία 800.000 πολιτών. Αυτό, ποιος και με ποιο κόστος μπορεί να το παραβλέψει;

- Στη συνέχεια, θα κάνει κακό στην κυρία Μπακογιάννη. Δεν μπορεί η ίδια, την επομένη των εκλογών να συναντάται σε καλό κλίμα, όπως η ίδια δήλωσε, με το νέο Πρόεδρο της ΝΔ και πέντε μέρες αργότερα ο πατέρας της να κάνει “σκληρή” παρέμβαση. Ο έμπειρος Μητσοτάκης, ασφαλώς δεν δυσκολεύεται να αντιληφθεί ότι θα υποχρεώσει την κυρία Μπακογιάννη -εκούσα άκουσα- όχι μόνο να πάρει αποστάσεις από την “σκληρή” παρέμβαση, αλλά και να οργανώσει τις επόμενες πολιτικές της κινήσεις όχι με στόχο τη διεύρυνση της επιρροής της στην παράταξη, αλλά με με αποκλειστικό σκοπό να αποδεικνύει συνεχώς, urbi et orbi ότι δεν αποτελεί το αθέατο μέρος της σκληρής παρέμβασης Μητσοτάκη…

- Και το χειρότερο: Δεν θα κάνει κανένα κακό στον Σαμαρά. Διότι εύλογα ο κόσμος θα αντιληφθεί πως η “σκληρή” παρέμβαση της πλευράς των ηττημένων εναντίον του μόλις προ εβδομάδος νικητή, δεν εμφορείται παρά από ταπεινά ελατήρια. Συνεπώς θα έχει τελείως αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκει ο εμπνευστής της “σκληρής παρέμβασης”.

Δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο ο Μητσοτάκης. Έχει φάει την πολιτική με το κουτάλι, μια ζωή, δεν μπορεί να κάνει τέτοιο λάθος.-

τα πραγματα

Δεν υπάρχουν σχόλια: