ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.09

Συνάντηση Σαμαρά-Μιχαλολιάκου


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ
Σε πολύ φιλικό κλίμα διεξήχθη σήμερα το πρωί η συνάντηση του Νέου Προέδρου της Ν.Δ. κ. Αντώνη Σαμαρά με τον μοναδικό Βουλευτή της Ν.Δ. Α΄ Πειραιώς και Νήσων και έναν από τους βασικότερους υποστηρικτές του στην διεκδίκηση της ηγεσίας κ. Βασίλη Μιχαλολιάκο.


Οι δυο άνδρες που συνδέονται με στενούς φιλικούς και πολιτικούς δεσμούς ετών, συζήτησαν για αρκετή ώρα και εξήλθαν χαμογελαστοί και ευδιάθετοι.

Να θυμήσουμε πως ο κ. Μιχαλολιάκος ήταν το μοναδικό ''πρωτοκλασάτο'' στέλεχος της Ν.Δ. που υποστήριξε τόσο θερμά τον Αντώνη Σαμαρά στον Πειραιά και τα Νησιά του Αργοσαρωνικού, όπου ο Μεσσήνιος πολιτικός έλαβε ποσοστό άνω του 50%, αλλά και με περιοδείες του σε όλη την Ελλάδα.

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες της PP ο κ. Μιχαλολιάκος αναλαμβάνει υπεύθυνος του τομέα Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ενός από τους σημαντικότερους τομείς, ο οποίος έχει να κάνει με τη στελέχωση των ψηφοδελτίων ανά την Ελλάδα (επιλογή προσώπων και όχι μόνο για Δημοτικές-Νομαρχιακές Εκλογές) και μάλιστα η θέση αυτή γίνεται ακόμη πιο ισχυρή μιας και σε λιγότερο από ένα χρόνο έχουμε Δημοτικές και Νομαρχιακές Εκλογές.
PP

Δεν υπάρχουν σχόλια: