ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.09

Τι θα λέγατε για μια καμπάνια για τις καμπάνες..;


Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Παρακολούθησα στο χθεσινό δελτίο του ALTER τη συνέντευξη της Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Μπατζελή, στον παρουσιαστή με τους συν αυτώ και αναρωτιέμαι πότε θα ενημερώσει τους αγροτικούς συνδικαλιστικούς φορείς, αλλά και τους αγρότες με ένα διάγγελμα ίσως –γιατί όχι- ότι εδώ και δύο μήνες, από τα μέσα Οκτώβρη, η αρμόδια Επιτροπή της ΕΕ έχει αποφασίσει μείωση των ευρωπαϊκών κονδυλίων για την Κοινή Αγροτική Πολιτική.

Ειδικότερα, το συγκεκριμένο σχέδιο για τον επόμενο ευρωπαϊκό προϋπολογισμό προβλέπει την κατάργηση των περιφερειακών ενισχύσεων για τις πλούσιες περιφέρειες της ΕΕ και την διοχέτευση των κοινοτικών κονδυλίων στις «νέες προτεραιότητες» της ΕΕ και συγκεκριμένα στους τομείς εργασίας, κλιματικής αλλαγής και εξωτερικής πολιτικής.

Βάσει του ισχύοντος ευρωπαϊκού προϋπολογισμού, το 80% των συγκεκριμένων ενισχύσεων κατευθύνεται σήμερα στις πιο φτωχές περιφέρειες της ΕΕ, το 13% στις πλούσιες και το υπόλοιπο στη διασυνοριακή συνεργασία. Μια από τις προτάσεις που αναφέρονται από την Επιτροπή είναι η μείωση των ενισχύσεων για τα κράτη–μέλη τα οποία δεν έχουν σημειώσει πρόοδο, καθώς και «ο περιορισμός της προσδοκίας συνεχούς ενίσχυσης για όσα κράτη-μέλη έχουν φθάσει σε ένα εύλογο σημείο ανάπτυξης». Άλλη μια προτεινόμενη «λύση» είναι η σύνδεση των περιφερειακών ενισχύσεων με το διάστημα ένταξης των χωρών στην ΕΕ –πρόταση η οποία θα έχει άμεσες συνέπειες για τις χώρες που επωφελούνται σήμερα περισσότερο, όπως η Ελλάδα και η Ισπανία.

Μήπως λοιπόν η ευρωτραφής και έμπειρη στα Κοινοτικά θέματα Υπουργός, θα πρέπει να προστρέξει σε μια καμπάνια ενημέρωσης γι’ αυτά και για άλλα θέματα που απασχολούν τους αγρότες, πριν είναι αργά και γι’ αυτούς και για όσους χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό; Δεν τους είναι δύσκολο να κατεβούν στα μπλόκα και μάλιστα μαθαίνω ότι το σκέφτονται..

Δεν υπάρχουν σχόλια: