ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.09

VARDARSKA, όχι ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ! Απ’τη σκοπιά του Έλληνα ...αλλοδαπού!


Ο μύθος της ...’’Μακεδονίας’’ των Σκοπίων καταρρέει πλέον αδιάψευστα: το όνομά τους, όπως φαίνεται-αποδεικνύεται στο ίδιο τους, το γραμματόσημο αυτό, είναι VARDARSKA!

‘’Καυτή Ερώτηση’’ προς τη Βουλή των Ελλήνων για το ύψιστο αυτό, εθνικό μας πρόβλημα, την υπόθεση των Σκοπίων!

Κοινοποίηση: Πρόεδρο Δημοκρατίας, Κυβέρνηση, Αντιπολίτευση και λοιπά πολιτικά Κόμματα, ΜΜΕ κι’όλους τους άλους, επίσημους Φορείς εντός κι’εκτός Ελλάδος...! (Την έκκληση αυτή στέλνω απανταχού και συνεχίζω να τη στέλνω αδιάκοπα απ’το 1996 έως και σήμερα.)

Αφορά: το εικονιζόμενο γραμματόσημο της Γιουγκοσλαβίας που εκδόθηκε το 1939 και κυκλοφόρησε επίσημα έως και το 1944 - έτος ...βαπτιστηρίων των Σκοπίων, απ’τον ανθέλληνα Τίτο, σε ...’’Μακεδονία’’!

Με το γραμματόσημο αυτό – ντοκουμέντο μεγίστης σημασίας για την Ελλάδα – αναμφισβήτητα πλέον καταρρέει ο μύθος της ...’’Μακεδονίας’’ των Σκοπίων:

το όνομά τους, όπως φαίνεται-αποδεικνύεται σ’αυτό, είναι „VARDARSKA“...!

Ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, σε μιά απ’τις τελευταίες του ομιλίες στη Βουλή των Ελλήνων, έδωσε το λόγο του (δεσμεύοντας έτσι το ΠΑΣΟΚ) ότι η Ελλάδα ουδέποτε θ’αναγνωρίσει κράτος που θα περιέχει στην ονομασία του τη λέξη ‘’Μακεδονία’’ ή, παράγωγό της. Σήμερα, ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του γιά την τελική έκβαση αυτής της, υψίστης σημασίας, εθνικής μας υπόθεσης – για το δράμα αυτό του Ελληνισμού!

Με αγανάκτηση, λύπη και απογοήτευση μεγάλη, εμείς οι ξενιτεμμένοι Έλληνες, αποδώ απ’τον αφιλόξενο παγωμένο βορρά, ρωτάμε τον πρώην υπουργό εξωτερικών Γιώργο Παπανδρέου, την τότε Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, την σημερινή υπουργό εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, την Κυβέρνηση της ΝΔ και περισσότερο την πρώην και νυν Βουλή των Ελλήνων:

Γιατί προδώσατε το λόγο του Ανδρέα Παπανδρέου, και τον ελληνικό λαό, που σας ψήφισε για να προστατεύσετε την Ιστορία του, τον Πολιτισμό του, την Τιμή του - αναγνωρίζοντας εν ψυχρώ τα Σκόπια σαν κράτος με τ’όνομα ‘’Μακεδονία’’ - αφού

η Ελλάδα (αμέσως μετά το θάνατο του Ανδρέα Παπανδρέου) συναλάσσεται πλέον επισήμως και αδιάκοπα με το ‘’κράτος’’ αυτό, που αναιδέστατα αποκαλείται πλέον ντε φάκτο ...Μακεδονικό Έθνος(;;;)

Και μην μας πείτε ότι: <<...ναι μεν συνεργαζόμασται με το κράτος αυτό, αλλά δεν το αναγνωρίζουμε ...>>

Διότι κύριοι: ό’τι δεν αναγνωρίζουμε, αυτό δεν υπάρχει και με κάτι που δεν υπάρχει δεν μπορούμε να συνεργαστούμε...!

Κι’όταν εμείς ...μπορούμε και συνεργαζόμαστε με κάτι που ...δεν υπάρχει, τότε μας έχει εγκαταλήψει η λόγική μας, είμαστε παράλογοι...!

Ήδη, στα σχολικά βιβλία των ‘’κυρίων’’ αυτών αναφέρονται σχολαστικά και περίτρανα οι ...ένδοξοι ‘’πρόγονοί’’τους: Μ. Αλέξανδρος κι’Αριστοτέλης...!

Σε χαρτονόμισμά τους φιγουράρει, σαν σύμβολό τους, ο Λευκός Πύργος στην παραλία Θεσσαλονίκης...!

Στο χάρτη τους, τα σύνορά τους με την Ελλάδα είναι η ...Κοζάνη...!

Και τώρα στείνουν στην κεντρική τους πλατεία και το άγαλαμα του Μ. Αλέξανδρου σε ύψος οκταώροφης πολυκατοικίας...!

Κι’ εσείς τους στρώνετε ...κόκκινα χαλιά ερχόμενοι στην Ελλάδα σαν αρχηγοί ’’Μακεδονικού Έθνους’’ και μάλλιστα με αεροπλάνο τους που γράφει πάνω ’’Μακεδονία’’...!

Η απάθειά σας (όλων σας) απέναντι στην ταπείνωση αυτή του Ελληνισμού απ’τους Σκιοπιανούς, σίγουρα θα καταγραφεί στην Ιστορία σαν η πιό μαύρη κηλίδα στο πέτο σας - όπως σίγουρο είναι ότι οι απόγονοί σας θα ντρέπονται που τους ...γεννήσατε...!

Είναι ακόμη καιρός ν’αποτρέψετε την ατίμαση αυτή της Ελλάδας και του Ελληνισμού: Απομονώστε, πάραυτα, το ...’’συνονθήλευμα’ αυτό των Σκοπίων κόβοντας, διά νυκτός, κάθε σχέση μαζί τους: σχέση πολιτική, οικονομική, εμπορική, πολιτιστική - ’’εξαφανίστε’’ τους έστω διά ...σκέψεως!

(Αν δεν σας απέμεινε ίχνος από τιμή και φιλότιμο Ελληνανθρώπου, για να

στείλετε μιά διμοιρία ...απόστρατους Λοκαντζίδες στην κεντρική πλατεία

των Σκοπίων να ‘’στήσουν’’ την ...πάλε ποτέ ένδοξη ελληνική Σημαία –

να ησυχάσουμε...!

Το κοινοβούλιο των Τουρκαλάδων γιατί έστειλε πρόσφατα 100.000 στρατό κι’άρπαξε, χωρίς καμιά αιτία, τη μισή Κύπρο και τώρα, οι Ευρωπαίοι, όλοι

αυτοί οι ...’’αγαπημένοι’’ μας φίλοι, βλέπε Günther Beckstein, απολαμβάνουν

εκεί τις πιό ...ευτυχισμένες διακοπές;;;)

Ήδη, τα κόκκαλα των μεγάλων νεκρών της φιλής μας αναδείονται στούς τάφους τους κι’όπου νάναι θ’αρχίσουν να εξφενδονίζονται στα κεφάλια σας...!

Θα είστε άχριστοι και ανάξιοι να κουβαλάτε στην πλάτη σας το βαρύ φορτίο της κληρονομιάς του πολιτισμού της Γης, αν αφήσετε το ...’’συνονθήλευμα’’ αυτό να ποδοπατήσει τα Ιερά και τα Όσια των Ελλήνων ...!

Μ’ελπίδα μεγάλη - ακόμα - σ’εσάς όλους

Κώστας Γκαλιμάνης,

Γερμανία, Σεπτέμβριος 2009,

KostasGalimanis@yahoo.de ή, PoliteiaPlatonos@aol.com

Υ.Γ. Ο ίδιος είμαι πάντα στη διάθεση οποιουδήποτε και για οτιδήποτε αφορά

το γραμματόσημο αυτό, πρωτότυπο του οποίου πολύ ευχαρίστως παραχωρώ πάραυτα σε οποιοδήποτε επίσημο πολιτικό πρόσωπο δια τα π ε ρ α ι τ έ ρ ω !

Είμαι ένας ...αναλφάβητος,

αλλά περήφανος για την καταγωγή μου, σαν Έλληνας.

(Θ. Κολοκοτρώνης)

Δεν υπάρχουν σχόλια: