ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.10

ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΠΡΩΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ!!! ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΝΤΙΟ ΑΥΤΗΣ ΜΑΣ ΤΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ Η "ΑΠΑΤΗ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ , ΕΚΛΟΓΕΣ, ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ , ΒΙΒΛΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ.

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΤΕΡΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΕ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ.

ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΗΝΩΜΕΝΑ ΕΘΝΗ.

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ-ΜΑΛΙΣΤΑ

ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ.
Δείτε εδώ : http://en.unpacampaign.org/appeal/support/index.php
ΤΑ ΜΜΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΝΤΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ.

Image

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΙΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ!!!!
ΤΙ ΑΓΑΠΗ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΕΡΒΟΥΣ!!!
ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΑΡΚΟΖΙ!!!
ΟΙ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ !!!!
ΜΚΟ(INGO)

ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΘΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΠΑΝΑΦΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ,ΤΟΥ ΝΑΤΟ Κ.Α. ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΑΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ.ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΛΕΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΩΡΑΙΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΕΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΘΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΙΟ ΣΤΥΓΝΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.

ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ OΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΟΥΝ.

ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ(ΜΚΟ-NGO)

ΤΟΣΟ ΤΟΥΣ ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΙΣ(ΔΜΚΟ-INGO).ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ –Η ΜΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΙ-ΡΟΛΟ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.

ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΓΚΟΡΜΠΑΤΣΩΦ ΚΑΙ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ

Image

ΑΥΤΟΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ!!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ Kosmos Journal ΜΕ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΗΝ UNESCO ΣΕΡΡΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΚΟ PRAXIS
Zoom in (real  dimensions: 592 x 373)Image

ΙΔΟΥ ΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΜΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ

ΜΕ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ.

ΚΑΙ ΤΩΡΑ

ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΡΑΣΑΚΙ

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ

ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ


ΑΝΤΙΓΡΑΦΟΥΜΕ

"Νέα Εθνική Στρατηγική αυτοπεποίθησης και πρωτοβουλιών
Αποβλέπουμε στη διαμόρφωση ενός πολυμερούς συστήματος παγκόσμιας διακυβέρνησης, δημοκρατικά νομιμοποιημένου, με κέντρο έναν αναβαθμισμένο Ο.Η.Ε. Οι μονομερείς επεμβάσεις διαιωνίζουν το πρόβλημα, τροφοδοτούν τη βία, υπονομεύουν την ειρηνική συνύπαρξη των πολιτισμών."
πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: