ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.5.10

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΚΚΕ:"Πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τη δικτατορία του προλεταριάτου" (ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΗΔΗ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ??

thumb

Μιλώντας ο κ. Πάγκαλος στο Βήμα της Κυριακής μεταξύ άλλων είπε και το εξης γραφικό... για το ΚΚΕ «Πρόθεσή τους είναι να επιβάλουν στην Ελλάδα τη δικτατορία του προλεταριάτου. Όταν κανείς σκέφτεται τον υποκειμενικό παράγοντα αυτής της εξέλιξης με το σημερινό ΚΚΕ με τους γραφειοκράτες υπαλληλίσκους του Περισσού και την κ. Παπαρήγα σε ρόλο επαναστατικού ηγέτη, είναι γελοία πράγματα. Εγώ είμαι ένας από τους λίγους που παίρνουν σοβαρά το ΚΚΕ στη χώρα»


Η ΑΠΟΨΗ ΜΑΣ ΩΣ ΣΕΛΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ!

ΤΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΟΥΜΕ ΩΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΟΣ ΑΛΛΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΑΓΚΑΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΚΕΜΠΕΛΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ Η ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΑ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ "ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΣΟΒΑΡΑ" ΤΟ ΚΚΕ....

ΚΥΡΙΕ ΠΑΓΚΑΛΕ ...... ΤΟ ΑΠΡΟΣΜΕΤΡΗΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΑΤΕΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΡΟΥΘΟΚΑΜΗΛΙΣΜΟΣ ΣΑΣ!!! ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΟΤΙ ΠΡΟΤΙΜΟΥΜΕ ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΛΗ ΚΑΤΟΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΑΤΕ ΕΞΑΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!!

ΣΣ: ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ FUN ΜΙΑ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΣΤΥΛ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΩΦΕΛΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!! ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΕΛΙΤ ΣΑΣ ΘΑ "ΣΦΙΞΕΤΕ" ΚΑΠΩΣ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ .....
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ...ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΣΙΛΟΥΕΤΑ!!



Δεν υπάρχουν σχόλια: