ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

Σάββας Ξηρός: Σύγχρονο "κρεματόριο" οι φυλακές ΚορυδαλλούΣύγχρονο κρεματόριο" χαρακτήρισε μέσα από τον Αlpha 989 ο Σάββας Ξηρός τις φυλακές Κορυδαλλού καταγγέλλοντας απάνθρωπες συνθήκες κράτησης και νοσηλείας. 
Όπως είπε, στο θεραπευτήριο των φυλακών, συνωστίζονται ασθενείς με ψώρα, φυματίωση και οροθετικοί". 
Ο καταδικασμένος για συμμετοχή στη 17Ν υποστήριξε ότι "κρατάνε τη φυλακή, μέσω της πρέζας και των ψυχοφαρμάκων" και πρόσθεσε ότι μετατρέπουν μέσα σε μια εβδομάδα κρατούμενους σε χρήστες ναρκωτικών". 
Παράλληλα, κατήγγειλε ότι μετά τη διαφυγή του αδελφού του Χριστόδουλου, ξυλοκοπήθηκε κατά την ανάκριση ακόμη και ανήλικος συγγενής του. 
Απεργία πείνας πραγματοποιούν οι κρατούμενοι στο Άγιος Παύλος ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται συγκέντρωση συμπαράστασης οργανώσεων και φορέων έξω από το κτήριο των φυλακών .

Δεν υπάρχουν σχόλια: