ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΚΟΥΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!


Θετική η εξέλιξη σήμερα για τους σχολικούς φύλακες της Πάτρας μετά την δικαστική δικαίωσή τους με αφορμή την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχαν καταθέσει ενάντια στην κατάργηση των θέσεών τους.Σήμερα το Μονομελές Πρωτοδικείο Πατρών εξέδωσε την απόφασή του (η οποία αναμένεται να καθαρογραφεί εντός δύο ημερών το αργότερο) κάνοντας δεκτά τα ασφαλιστικά μέτρα των περίπου εξήντα σχολικών φυλάκων της Αχαϊκής πρωτεύουσας.Ως εκ τούτου, οι σχολικοί φύλακες της Πάτρας θα επιστρέψουν κανονικά στα καθήκοντά τους έως και τον ερχόμενο Οκτώβριο, οπότε θα εκδικαστεί η συνταγματικότητα της απόφασης του υπουργείου.

dete.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: