ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

Το όνειρο του Σα(χλα)μαρά που έγινε εφιάλτης



Μετά τη διαφαινόμενη προφυλάκιση και των υπολοίπων βουλευτών της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, η ΝΔ θα καταφέρει να πάει στις εκλογές χωρίς το φόβο απωλειών από την υπόλοιπη ακροδεξιά, αφού πλέον θα έχει την αποκλειστική αντιπροσωπεία.

Οι δημοσκοπήσεις όμως δεν αφήνουν  τον Σα(χλα)μαρά να ησυχάσει. Φαίνεται ότι η μάχη για την πρωτιά με τον ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πολύ δύσκολη. Γι' αυτό ο Σα(χλα)μαράς βλέπει κάθε βράδυ το ίδιο όνειρο. Ότι με τη βοήθεια της "ανεξάρτητης" δικαιοσύνης θα προφυλακιστούν και ο Τσίπρας και ο Λαφαζάνης. Ο πρώτος γιατί είναι ο ηγέτης του άλλου άκρου και με τις δηλώσεις του περί δραχμής θα χαρακτηριστεί ως προδότης και υπεύθυνος για τη χρεωκοπία και ο δεύτερος απλώς ως ακροαριστερός. Και αφού το ένα άκρο θα είναι στη φυλακή, τι πιο σωστό και δίκαιο από το να μπει και το άλλο, ονειρεύεται ο Σα(χλα)μαράς.

Τις τελευταίες μέρες όμως το όνειρο γίνεται εφιάλτης, γιατί ο Σα(χλα)μαράς βλέπει στο τέλος ότι βρίσκεται στο ίδιο κελί με τον Βενιζέλο. Αυτός τρώει όλο το φαγητό που τους ρίχνουν κάτω από την πόρτα και δεν αφήνει τίποτα για τον Σα(χλα)μαρά που έχει ρέψει. Όταν δε παραπονιέται, ο Βενιζέλος τον δέρνει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: