ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.14

Ή το zougla.gr το παρακολουθούν φασίστες ή ο ελληνικός λαός έγινε ταγματαλήτης!! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ




Αυτά είναι τα αποτελέσματα της μεγάλης δημοσκόπησης του zougla.gr:

ΠΡΟΘΕΣΗ ΨΗΦΟΥ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ:

ΣΥΡΙΖΑ:26,1
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ:25
ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 12,1
ΑΝΕΛ:5
ΚΚΕ:4,3
ΠΑΣΟΚ:3,2%
ΔΗΜΑΡ:1,9


ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΝΙΚΗΣ, ΣΥΡΙΖΑ: 59,6%, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: 19,4%...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΑΘΗΝΩΝ: 

ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ: 48%

ΣΑΚΕΛΛΑΡΙΔΗΣ: 11,8%

ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ: 6,8%

ΚΑΠΕΡΝΑΡΟΣ: 5,9%

ΚΑΜΙΝΗΣ: 5,7%

ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ: 5,6%

ΒΑΛΛΙΑΝΑΤΟΣ: 3,8% 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ή ούτε το ένα ούτε το άλλο. Και η δημοσκόπηση είναι καλή, και το Μάκη δεν τον παρακολουθούν φασίστες και οι Έλληνες δεν έγιναν ταγματαλήτες. Οι Έλληνες για πρώτη φορά μετά από το 1975 κατάλαβαν πως όλοι τους κορόιδευαν τόσα χρόνια και συνειδητά και λογικά και ήρεμα επιλέγουν αυτόν που πιστεύουν πως έχει την καλύτερη πρόταση στις δεδομένες συνθήκες.

Πάρτο απόφαση και σκέψου πως κάθε φορά που χαρακτηρίζεις όσους ψηφίζουν ΧΑ αρνητικά τόσο αυτοί πεισμώνουν καθώς αυτό το βλέπουν σαν καταδίωξη και συσπειρώνονται. Επίσης, δείχνεις πως δεν εισαι δημοκράτης πραγματικά αφού δε δέχεσαι την άποψη της πλειοψηφίας. Τρίτον δείχνεις πως είσαι ρατσιστής αφού θεωρείς πως εσύ έχεις ανώτερη ευφυία από την πλειοψηφία που διαλέγει τη ΧΑ. Επίσης υπάρχει λογικό κενό στη θέση σου αφού δεν εστιάζεις στην ουσία αλλά σε αφοριστικούς χαρακτηρισμούς.

Τέλος, κάνεις δύο σημαντικά λάθη: πρώτα βάζεις πάνω από την πατρίδα και το εθνος και την επιβίωσή σου και αυτοσυντήρησή σου τις ξενόφερτες πολιτικές σου ιδεολογίες και δεύτερον επιμένεις να λειτουργείς διαλυτικά στην ελληνική κοινωνία κάνοντας το χατήρι των γνωστών αθέατων που επιδιώκουν το "διαίρει και βασίλευε" με απώτερο σκοπό να το εκμεταλλευτούν σε μια περίπτωση που θα χρειαστεί να προκαλέσουν με διάφορες προβοκάτσιες εμφύλιο πόλεμο.

Σύνελθε, σκέψου πολύ πριν μιλήσεις, ξεχνα για λίγο τις δογματικές ταξικές θεωρίες και προσπάθησε αν μπορείς να πεις κάτι εποικοδομητικό βλέποντας και το δίκιο της άλλης πλευράς και όχι απλά απορρίπτοντάς την.

Σου μιλάω χωρίς πρόθεση να σε προσβάλλω απλά θέλω να είμαστε όλοι οι Έλληνες μαζί. Αν τώρα εσύ ακούγοντας τη λέξη Έλληνας ενοχλείσαι τότε έχεις πρόβλημα και σου προτείνω να πας σε κάποια άλλη χώρα π.χ. Πακιστάν διότι εδώ είναι Ελλάδα και η πλειοψηφία δε θέλει να γίνει και εδώ Πακιστάν.

Ενημερωτικά, οι χώρες πήραν τα ονόματά τους από το όνομα του Έθνους που διαμένει εκεί. Στην Ελλάδα μένουν οι Έλληνες, στην Κίνα οι Κινέζοι κ.ο.κ.. Δεν πιστεύω να διφωνείς με αυτό.