ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

Ο συμβολισμός του αριθμού 11


Από τον Αντώνη-Μάριο Παπαγιώτη

11 Νοέμβρη σήμερα και ο αγώνας για την αρχηγεία της ΝΔ βρίσκει από τη μια τη Ντόρα Μπακογιάννη, που πληρώνει το 1965 (!) –οι επικριτές της ξεχνούν το νικηφόρο 1990 που συνοδεύει το όνομά της- και το φύλο της και από την άλλη έχουμε τον 1 + 1. «Οι δύο αίτιοι των συνεχόμενων εκλογικών ηττών του ‘93, ‘96, ‘00 και των διασπάσεων (του ΚΕΠ και της ΠΟΛΑΝ), συντάθηκαν μαζί για: 1. Nα ενώσουν; 2. Nα κερδίσουν το κόμμα; 3. Nα κυβερνήσουν την Ελλάδα; Πόσο αστείο και οπορτουνιστικό ακούγεται..», γράφει ένας φίλος στο facebook. Στο διαδικτυακό αυτό χώρο, που έχει πάρει το ρόλο του «ταξιτζή», της ως τώρα δηλαδή έκφρασης της μέσης κοινής γνώμης.

Πιστεύω ότι ο προσεταιρισμός του κ. Αβραμόπουλου, θα ζημιώσει τον κ. Σαμαρά. Θα το δούμε στη πορεία και νομίζω θα έχω την ευκαιρία να γράψω γι’ αυτό. Οπότε, θα επιστρέψω στην παράθεση των συμβολισμών του αριθμού 11, που βρήκα μετά από το googlάρισμά του.

Ο αριθμός 11 λοιπόν, όπως καταγράφεται στο βιβλίο Αριθμολογία του Χαρις Γιοχαρι, θεωρείται ιδιαίτερος αριθμός και αποκαλείται μυστικός σε πολλές απόκρυφες παραδόσεις. Οι Βαβυλώνιοι π.χ. αναφέρουν στο μύθο της δημιουργίας τους, το όνομα ΤΙΑΜΑΤ, με τους 11 δαίμονες του Χάους. Στην Ινδουιστική παράδοση, υπάρχουν 11 μορφές ή ενσαρκώσεις του Ρούντρα, του Κύριου της Καταστροφής. Στο α’ βιβλίο του Μωυσή, ο Ιωσήφ ονειρεύτηκε πως ο Ήλιος, η Σελήνη και 11 αστέρια γονάτιζαν μπροστά του (Γένεσις 37 9). Στις θεολογικές γραφές, το 11 είναι ένας αριθμός αρνητικών οιωνών, αμαρτωλών και τιμωρίας.

Όμως στην Ινδουιστική παράδοση, το 11 δεν είναι αρνητικός αριθμός ή αριθμός αμαρτίας. Αντίθετα , θεωρείται ευνοϊκός και δυναμικός. Επειδή μέσα του ο αριθμός 1 επαναλαμβάνεται δύο φορές, οι αριθμολόγοι του αποδίδουν πεισματικό, επαναστατικό και εξουσιαστικό χαρακτήρα. Οι άνθρωποι με ψυχικό αριθμό 2 γεννημένοι αυτή την μέρα, ανταποκρίνονται εύκολα, είναι αισιόδοξοι και ικανοί να οδηγήσουν τους εαυτούς τους και τους άλλους μέσα από δύσκολες καταστάσεις. Όταν τους δίνεται καλή καθοδήγηση και σωστό υπόβαθρο, μπορούν να σημειώσουν μεγάλη επιτυχία στα υλικά ζητήματα. Παρότι ο αριθμός αυτός είναι συνδεδεμένος με τη Σελήνη και τα άτομα με ψυχικό αριθμό 2, που είναι γεννημένα την 11η, έχουν όλα τα χαρακτηριστικά του 2 -είναι ασταθή, υποφέρουν από περιστασιακό αποχωρισμό από το σύντροφό τους και περνούν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα- μετέπειτα στη ζωή τους γίνονται διάσημα και σεβαστά.

Πιστεύω ότι ο κ. Αβραμόπουλος έπρεπε να αναμένει μία ημέρα και να χρησιμοποιήσει την 11η Νοεμβρίου για μια πιο συμβολική μετάδοση του μηνύματός του. Το 11 είναι ο αριθμός των Αποστόλων (εκτός από τον Ιούδα) που έμειναν πιστοί στο Χριστό και διαδώσανε στον κόσμο το μήνυμα του Σωτήρος. Γι’ αυτό, ονομάζεται "αριθμός των αποκαλύψεων", και όποιος βρίσκεται κάτω από την επίδρασή του πιστεύεται ότι έχει ένα ιδιαίτερο μήνυμα να μεταδώσει και φυσικά μεγαλύτερη ευθύνη απέναντι στο σύμπαν και τον εαυτό του! Το 11 δε, κατά τον Πυθαγόρα, συμβολίζει ένα επίπεδο γνώσεων και πραγματοποιήσεων ψηλότερο από το κοινό και συνηθισμένο. Ερμηνεύοντάς το σαν τον Θεό (1), προστιθέμενο στον κόσμο (10), εξηγούμε τελικά την έννοια του "αριθμού των αποκαλύψεων" που αποδίδεται στο 11: είναι το σύμβολο της αρχής της γνώσης του Θεού, δηλαδή της εισόδου στην ανώτερη ζωή των ουρανών.

Ο αριθμός της πορείας ζωής τώρα, είναι το άθροισμα των αριθμών που συναποτελούν την ημερομηνία γέννησης. Αντιπροσωπεύει ποιος είστε και τα εγγενή γνωρίσματα που θα φέρετε σε ολόκληρη τη ζωή σας. Για να τον βρείτε, μετατρέψτε το μήνα σε έναν απλό αριθμό ή έναν κύριο αριθμό (πχ. ο Νοέμβριος παραμένει 11 και όχι 2). Κατόπιν μετατρέψτε την ημέρα της γέννησης σε απλό αριθμό ή έναν κύριο αριθμό. Έπειτα, προσθέστε τα συνολικά ψηφία του έτους και μετατρέψτε αυτό το ποσό σε ένα απλό ψηφίο ή έναν κύριο αριθμό. Τα μεμονωμένα ψηφία που αντιπροσωπεύουν το μήνα, την ημέρα, και το έτος, προστίθενται έπειτα μαζί, ανάλογα με τις ανάγκες για να μειώσουν το ποσό άλλη μια φορά σε έναν απλό αριθμό 1 μέχρι 9, ή σε κύριο αριθμό 11 ή 22. Οι κύριοι αριθμοί, ως συστατικά της ημερομηνίας ή ως τελικό αποτέλεσμα, δεν μειώνονται περαιτέρω. Παράδειγμα: Εάν ένα πρόσωπο γεννήθηκε στις 23 Οκτωβρίου 1972 (10-23-1972 *), προσθέστε το μήνα 10 (που μετατρέπετε σε 1) στην ημέρα 23 (που μετατρέπεται 5) συν το έτος 1972 (που γίνεται 19, έπειτα 10 και τελικά 1**). Κατά συνέπεια, το σύνολο του μήνα, της ημέρας, και του έτους είναι 1+5+1. Αυτή η ημερομηνία είναι ο αριθμός 7. * Να είστε βέβαιος ότι προσθέτετε το πλήρες έτος και όχι μόνο τα τελευταία δύο ψηφία, δηλ. το 1969 και όχι 69, ** για κάποιους λόγους, αυτό το βήμα αγνοείται συχνά όταν το σύνολο είναι 10. 1+0=1

Για εκείνους που ο αριθμός της πορείας ζωής του είναι 11, γνωστοποιείται ότι ο αριθμός 11 συνδέεται με την πνευματική συνειδητοποίηση. Σαν ένας από τους δύο κύριους αριθμούς, προσδίδει εξαιρετική διαίσθηση, πρωτοποριακό πνεύμα. Είσαστε ιδεαλιστές & καλλιεργημένοι. Αυτά τα χαρακτηριστικά, σας κάνουν πολύ ενδιαφέρον άνθρωπο, δυναμικό και ικανό να προσφέρει στη κοινωνία. Είσαστε βαθυστόχαστο άτομο, με εφευρετικό μυαλό. Όλα αυτά σας επιτρέπουν να επιτύχετε στον επαγγελματικό τομέα.

Τα αρνητικά χαρακτηριστικά που σας προσδίδει ο αριθμός 11 είναι ότι είσαστε νευρικοί, περιμένετε πολλά από τον περιβάλλον σας, οικογένεια, σχέση, φίλους. Είσαστε κυκλοθυμικοί, ευέξαπτοι. Δεν λαμβάνετε εύκολα αποφάσεις. Ανησυχείτε και δυσαρεστήστε εύκολα με τη πρόοδο της προσωπικής σας ζωής. Είσαστε ονειροπόλοι, συχνά χάνετε την αίσθηση της πραγματικότητας και δεν ξεχωρίζετε το πραγματικό από το φανταστικό. Μπορεί να μην είσαστε ηγέτης αλλά είσαστε οραματιστής.

Τέλος, για τους οπαδούς θεωριών συνωμοσίας παραθέτω το ακόλουθο:

Ι) Η New York City έχει 11 γράμματα

ΙΙ) Το Afghanistan έχει 11 γράμματα

ΙΙΙ) Το Ramsin Yuseb έχει 11 γράμματα (Ο τρομοκράτης που απείλησε να καταστρέψει τους δίδυμους πύργους το 1993)

IV) Ο George W Bush έχει 11 γράμματα. Αυτό θα μπορούσε να είναι μια μόνη σύμπτωση, αλλά αυτό παίρνει ενδιαφέρον:

1) Η Νέα Υόρκη είναι το 11ο κράτος.

2) Το πρώτο αεροπλάνο που συντρίβει ενάντια στους δίδυμους πύργους ήταν αριθμός πτήσης 11.

3) Η πτήση 11 έφερνε 92 επιβάτες. (9 + 2 = 11)

4) Η πτήση 77 που χτύπησε επίσης τους δίδυμους πύργους, έφερνε 65 επιβάτες. (6 + 5 = 11)

5) Η τραγωδία ήταν στις 11 Σεπτεμβρίου, ή 9/11 δεδομένου ότι είναι τώρα γνωστή. (9 + 1+ 1 =11)

6) Η ημερομηνία είναι ίση με τον αριθμό τηλεφώνου 911 υπηρεσιών αμερικανικής έκτακτης ανάγκης.

7) Ο συνολικός αριθμός θυμάτων μέσα σε όλα τα αεροπλάνα που ήταν με αεροπειρατές ήταν 254. (2 + 5 + 4 = 11)

8) 11 Σεπτεμβρίου είναι ημέρα αριθμός 254 του ημερολογιακού έτους.

9) Ο βομβαρδισμός της Μαδρίτης πραγματοποιήθηκε στις 3/11/2004. (3 + 1 + 1 + 2 + 4 = 11).

10) Η τραγωδία της Μαδρίτης συνέβη 911 ημέρες μετά από το δίδυμο γεγονός πύργων.

Το αναγνωρισμένο σύμβολο για τις ΗΠΑ, μετά από τα αστέρια & τις λωρίδες, είναι ο αετός.
Ο ακόλουθος στίχος λαμβάνεται από το Koran, το ισλαμικό ιερό βιβλίο:

«έχει γραφτεί ότι ένας γιος της Αραβίας θα ξυπνούσε έναν τρομακτικό αετό. Η οργή του αετού θα γινόταν αισθητή σε όλα τα εδάφη του Αλλάχ ενώ μερικοί από τους ανθρώπους έτρεμαν στην απελπισία που εκείνος χαιρόταν: για την οργή του αετού που καθάρισε τα εδάφη του Αλλάχ και μετά υπήρξε ειρήνη

Εκείνος ο στίχος είναι αριθμός 9.11 του Koran.

Επίσης, ανοίξτε ένα έγγραφο του Microsoft Word και κάνετε τα παρακάτω:

1. Πληκτρολογήστε με κεφαλαία γράμματα Q33 ΝΥ. Αυτός είναι ο αριθμός πτήσης του πρώτου αεροπλάνου που χτύπησε τον έναν από τους δίδυμους πύργους.

2. Κάντε bold το Q 33 ΝΥ .

3. Αλλάξτε το μέγεθος της γραμματοσειράς σε 48.

4. Αλλάξτε την γραμματοσειρά στο WINGDINGS!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: