ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.09

Τραγάκης και Σαλμάς τον οδηγούν σε ανεξαρτητοποίηση



Τι μας είπε ο Δ. Σταμάτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του

Εκτός από το εσωκομματικά που είναι τις τελευταίες ημέρες στο προσκήνιο αυτό που επηρέασε την συμπεριφορά του Δ. Σταμάτη (για να φτάσει μέχρι τη σημερινή προαναγγελία της προθέσεως του να ανεξαρτητοποιηθεί)είναι η αδικία που αισθάνεται όλη αυτή τη διετία που ήταν Βουλευτής. Ο κύριος λόγος της επιθετικής του συμπεριφοράς εντοπίζεται στην άνιση μεταχείριση όσον αφορά την αξιοποίηση του κοινοβουλευτικά και σε σύγκριση πάντα με το Βουλευτή Μ. Σαλμά. Από την ώρα που έγινε γνωστή η πρόθεση του να ανεξαρτητοποιηθεί ,σε όσα Μ.Μ.Ε. μίλησε ο Βουλευτής ο λόγος που επικαλέστηκε είναι ο τρόπος λειτουργίας του γενικού γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ, Γιάννη Τραγάκη. Ιδιαίτερα για τον Γ. Τραγάκη χρησιμοποιεί πολύ σκληρή γλώσσα και αφήνει σκιές. Επίσης, μιλώντας στο Παρόν προχωρά ακόμα περισσότερο και τον κατηγορεί για τον τρόπο με τον οποίο επιλέγει τους βουλευτές προκειμένου να συμμετέχουν στις διάφορες επιτροπές της Βουλής, η συμμετοχή στις οποίες συνεπάγεται και σημαντική αύξηση στις βουλευτικές αποζημιώσεις τους. Όπως μας δήλωσε ο Δ. Σταμάτης σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του ενώ ο ίδιος ήθελε δεν έγινε μέλος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων ενώ τη θέση κατέλαβε ο πρώην Υφυπουργός Μάριος Σαλμάς παρότι ιατρός στο επάγγελμα όπως μας επισήμανε χαρακτηριστικά. Ο κ. Σταμάτης δεν ξεχνά την προνομιακή μεταχείριση που έτυχε και πέρυσι ο κ. Σαλμάς από το κ. Τραγάκη αφού τον τοποθέτησε Γενικό Εισηγητή του κόμματος στη συζήτηση του Προϋπολογισμού στη Βουλή. Διαπιστώνετε λοιπόν ότι η αντιπαράθεση των 2 πολιτικών ανδρών η οποία έρχεται από το παρελθόν έχει μέλλον και κυρίως είναι αυτή που καθορίζει τις μελλοντικές αποφάσεις του κ. Σταμάτη μέχρι στιγμής. Αυτές είναι οι άγνωστες πτυχές της δυσαρέσκειας του Βουλευτή που βρίσκεται ένα βήμα πριν την ανεξαρτητοποίηση του.
Ένας Τραγάκης και ένας Σαλμάς λοιπόν του κάθονται στο στομάχι κάνοντας του την παρουσία του στην Κοινοβουλευτική ομάδα πλέον δυσάρεστη !
to paron aitoloakarnanias

Δεν υπάρχουν σχόλια: