ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.09

Τα αυγά ξεχάστηκαν και άρχισαν οι αγκαλιές και τα χειροκροτήματα;


Πώς κάποιοι που έριχναν αυγά στον Αντώνη Σαμαρά πάνε μαζί του;


Η παραπάνω σκέψη με βασανίζει συνεχώς και αδιαλείπτως το τελευταίο διάστημα! Γυρίζω τον χρόνο πίσω και φέρνω στο μυαλό μου εικόνες από διάφορες περιοχές του νομούΑιτωλοακαρνανίας όπου επισκέπτονταν ο Αντώνης Σαμαράς με την ΠΟΛΑ και οι νεοδημοκράτες έβγαιναν στα μπαλκόνια και έριχναν αυγά, ενίοτε και ντομάτες από το μίσος το οποίο διακατέχονταν για τις ιστορικές σήμερα ευθύνες που είχε ο διεκδικητής της αρχηγίας της γαλάζιας παράταξης! Σήμερα πολλά χρόνια μετά σταμάτησαν τα αυγά και άρχισαν να ανοίγουν οι αγκαλιές! Πώς άραγε είναι δυνατόν αυτοί που είχαν τέτοια στάση απέναντι στον άνθρωπο που έριξε την κυβέρνηση τους σήμερα να τον χειροκροτούν στο συνέδριο και να οργώνουν τα χωριά για εκείνον; Δεν πρόλαβαν ή δεν αισθάνονται καλά στην αγκαλιά της Ντόρας που ποτέ δεν έφυγε και ποτέ δεν έριξε καμιά Ν.Δ. ή ξαφνικά τον θεωρούν μεγάλο ηγέτη;
Πάντως αν ισχύει το δεύτερο να τους επισημάνω πως ποτέ στον μέλλοντα ηγέτη δεν πετάμε αυγά και πως αν ηγηθεί της εξουσίας τα αυγά δεν θα τα ξεχάσει! Τα ξεχνάει ίσως αυτή την περίοδο για λόγους ευνόητους!
Αναγνώστης
paronaitol

1 σχόλιο:

Unionist είπε...

Το σχολιο σας κε απο πανω δειχνει ενα και μονο πραγμα: αυτη η διαδικασια εκλογης αρχηγου σας εχει αναστατωσει πολυ περισσοτερο απ'οσο περιμενατε.

Πλεον κι εσεις φτασατε στο σημειο να αναγνωριζετε οτι η βαση εχει αγκαλιασει την υποψηφιοτητα Σαμαρα και εχετε μεινει να αναρωτιεστε "πως γινεται;"

ΓΙΝΕΤΑΙ αγαπητε... και αυτο γιατι η βαση της Νεας Δημοκρατιας εχουν ματια και βλεπουν... Απορριπτουν τους ρουσφετικους μηχανισμους, απορριπτουν τις οικογενειοκρατιες και τις λογικες που μας εφτασαν στην ηττα. Εκτιμουν τον πολιτικο λογο, την εντιμοτητα και τη μαχητικοτητα του αυτοδημιουργητου.

Ελπιω να μην μεινετε να αναρωτιεστε και μετα τη 29η Νοεμβριου γιατι θα εχουμε βαλει τροχια για τη Κυβερνηση.