ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.09

Σαθρό το μοντέλο μεταφοράς των μαθητών. Αλλαγή εδώ και τώρα ζητούν οι νομάρχες. Μέχρι 35.000 ευρώ στοιχίζει η μεταφορά ενός και μόνο μαθητή!!!

Αναγκαία όσο ποτέ κρίνεται από τους νομάρχες όλης της χώρας, η αλλαγή του μοντέλου μεταφοράς των μαθητών, καθώς αυτό που εφαρμόζεται οδηγεί σε κατασπατάληση των χρημάτων του ελληνικού λαού.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε ότι σε πρόσφατη σύσκεψη που είχε αντιπροσωπεία της ΕΝΑΕ με την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντόπουλου, ο Νομάρχης Δραμας Κωνσταντίνος Ευμοιρίδης, σημείωσε ότι στο νομό του, υπάρχει περίπτωση όπου για τη μεταφορά ενός μαθητή η Πολιτεία σπαταλά 35.000 ευρώ το χρόνο!
« Θα μπορούσαμε με αυτά τα χρήματα να είχαμε καθηγητή στο σπίτι», τονίστηκε χαρακτηριστικά.

Επίσης ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας σημείωσε ότι με τα χρήματα αυτά, θα μπορούσαν οι Νομαρχίες να αγοράσουν δικά τους λεωφορεία και μακροπρόθεσμα η μεταφορά των μαθητών να στοιχίζει πολύ λίγα χρήματα.

Πέρα από τους νομάρχες η αλλαγή του μοντέλου μεταφοράς των μαθητών έχει προβληματίσει, τόσο τους δασκάλους και τους καθηγητές, όσο και τους γονείς. Για να καταλάβει κανείς για το τι χρήματα μιλάμε, ένα δημοτικό σχολείο των 100 παιδιών χρηματοδοτείται από το κράτος με 5.000 έως 7.000 ευρώ το χρόνο για τα λειτουργικά του έξοδα. Την ίδια στιγμή η δαπάνη για τη μεταφορά αυτών των μαθητών μπορεί να φτάσει και να ξεπεράσει τις 50.000 ευρώ το χρόνο!

e-aftodioikisi.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το μονο που δεν πρεπει να γινει, ειναι να μη μπορει εστω κι ενα παιδι να παει σχολειο, οικονομια σε παιδεια και υγεια ξεχαστετο εχετε να .....κοψεται..