ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

Η ΠΙΚΡΗ (για ορισμένους) ΑΛΗΘΕΙΑ...(ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ? Ή ΕΓΚΑΘΕΤΟΙ ?)


Κάποιος δημοσιογράφος από ηθελημένη άγνοια μεταφέρει στους πολίτες εσφαλμένες πληροφορίες και ανακρίβειες, με σκοπό να προσδώσει κύρος στα λεγόμενά του και να «τεκμηριώσει» τις προσωπικές του εμπαθείς απόψεις. Εξηγούμαι: με αφορμή την πολυσυζητημένη πρωτόδικη απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, σχετικά με την αποκαθήλωση των Χριστιανικών Θρησκευτικών Συμβόλων από τις σχολικές αίθουσες της Ιταλίας, ο εν λόγω «δημοσιογράφος» είπε ότι η απόφαση εκδόθηκε από το Δικαστήριο της Ευρωπαϊκής Κοινότητας. Η «πονηριά» εν προκειμένω έγκειται στο εξής: το Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων είναι ένα από τα όργανα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, η εφαρμογή των αποφάσεών του είναι δεσμευτική για τα 27 κράτη-μέλη της Ε.Ε. και εδρεύει στο Λουξεμβούργο. Το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα δεν έχει απολύτως καμία σχέση με την Ευρωπαϊκή Ένωση, οι αποφάσεις του δεν έχουν αναγκαστικό χαρακτήρα και εδρεύει στο Στρασβούργο. Τέλος και για την ιστορία αξίζει να γίνει γνωστό ότι στην σύνθεση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα που «αφόρισε» το Σταυρό μετείχε και ένας Τούρκος Δικαστής.
.
Η.Κ.
φιλοτιμια

Δεν υπάρχουν σχόλια: