ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.09

Θα γίνει διεθνής Διαγωνισμός για την θέση του Προέδρου της ΕΡΤ....ΑΛΛΑ!! οι φήμες λένε ότι έχει προγραμματιστεί η Κυρία..


....ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ....
Κόρη του αείμνηστου διευθυντή της εφημερίδας ΤΑ ΝΕΑ..... ΛΕΟΝΤΑ ΚΑΡΑΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!!!

Πιστή η νέα κυβέρνηση στο '"γράμμα του νόμου"!! και στην ανοιχτή διακυβέρνηση ΑΛΛΑ....
καλύπτουν και τις ...ΕΠΙΤΑΓΕΣ που έχουν υπογράψει!!!!
ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ για την θέση του Προέδρου της ΕΡΤ αλλά .... θα επιλεγούν και τα δικά τους παιδιά!!!
ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΑ "ΧΑΡΤΙΑ"!!! Η συμβουλή μας .... μην καταθέτετε βιογραφικά αν δεν είστε μέσα στα κόλπα!!!

Η θέση του προέδρου της ΕΡΤ προκειμένου μην μείνει ορφανή έως την τελική επιλογή από τον "διαγωνισμό μαϊμού" ακούγετε ότι θα καλυφθεί από τον ΠΑΝΟ ΛΟΥΚΑΚΟ....
"ΚΟΥΜΠΆΡΟΣ ΤΟΥ ΥΙΟΥ ΤΟΥ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ"Με τη Μάρα  παντρεύτηκαν το �92, με κουμπάρο τον  <span class=Πάνο Λουκάκο. Ήταν ξετρελαμένος μαζί της και τη θεωρούσε την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου." height="228" hspace="0" vspace="0" width="169">

Με τη Μάρα παντρεύτηκαν το '92, με κουμπάρο τον Πάνο Λουκάκο. Ηταν ξετρελαμένος μαζί της και τη θεωρούσε την ωραιότερη γυναίκα του κόσμου.


ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ..... ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ "ΙΣΑ" ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το θέατρο του παραλόγου και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί. Η ιστοσελίδα του Μ.Τριανταφυλλόπουλου την ίδια ώρα που με ευκολία φιλοξενεί άρθρα του αρχιδολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού, ενοχλείται που κάποιοι αντιδρούν στην εθνική ισοπέδωση που προωθείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι που θέτουν, πλέον και επισήμως μέσω επερωτήσεων, το ζήτημα της απόσυρσης του σταυρού από τις σχολικές αίθουσες!