ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.09

"Μέτωπο πολιτών" αλλά και... "ξύλο" κατά του ΔΟΑΤΑΠ πρότεινε σήμερα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Μιχάλης Παντούλας

Συνεχίζει να παραληρεί ακόμη και σήμερα με μανία κατά των εργαζομένων του ΔΟΑΤΑΠ ο βουλευτής Ιωαννίνων του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Παντούλας, καθώς μαζί με μία ανοικτή ευχαριστήρια επιστολή την οποία απέστειλε σήμερα το μεσημέρι προς τα ΜΜΕ των Ιωαννίνων, απέστειλε και τα σχόλια των υποστηρικτών του από τα ιστολόγια του διαδικτύου τα οποία και προφανώς υιοθετεί!
Βρε σε τι αδιέξοδο και απελπισία βρίσκεται ο άνθρωπος. Μέχρι και σε φράσεις του τύπου: “ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΞΥΛΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ...” ψηφοφόρων του καταφεύγει, προκειμένου να πείσει τα ΜΜΕ του νομού Ιωαννίνων και να δικαιολογηει την πρόσφατη απαράδεκτη πεζοδρομιακού χαρακτήρα συμπεριφορά του στο ΔΟΑΤΑΠ. Μήπως ξέχασε όμως ότι είναι βουλευτής και θα πρέπει οι πράξεις και ο λόγος του να είναι υπόδειγμα και παράδειγμα για τους πολίτες; Ντροπή σας κε Παντούλα. Ντροπή και σε αυτούς που συνεχίζουν να ανέχονται στο κόμμα σας τέτοιες συμπεριφορές.

Ο tempora o mores, κε “βουλευτά!”

Διαβάστε λοιπόν στα επισυναπτόμενα έγγραφα που ο ίδιος απέστειλε το τι ακριβώς αναφέρει προς την κοινή γνώμη των Ιωαννίνων σήμερα ο κ. Παντούλας:

Με εκτίμηση Ν.Μ.

===============================================================
Ανοιχτή επιστολή
===============================================================
ΣΧΟΛΙΑ στο διαδίκτυο

Δεν υπάρχουν σχόλια: