ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΦΟΒΟ ΤΩΝ ΙΟΥΔΑΙΩΝ" ..Ή....ΕΞΥΠΝΗ "ΜΟΡΦΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΡΕΒΑΝΣΙΣΜΟΥ"


Ανοιχτό αφήνει η κυβέρνηση το ενδεχόμενο σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες στους υπαιτίους για την κατάρρευση της οικονομίας, πυροδοτώντας νέα ένταση στην αντιπαράθεσή της με την αξιωματική αντιπολίτευση. Κατά τη χθεσινή συζήτηση στην αρμόδια Κοινοβουλευτική Επιτροπή επί του προσχεδίου του κρατικού προϋπολογισμού για το 2010, ο κ. Παπακωνσταντίνου αναφέρθηκε στο θέμα της προσωποποίησης ευθυνών «για την κατάρρευση του προϋπολογισμού του 2009 και της μεγάλης απόκλισης ανάμεσα στα στοιχεία τα οποία δηλώνονταν μέχρι πρότινος στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στα πραγματικά στοιχεία», αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση δεν σκοπεύει να αφήσει ατιμώρητους τους υπευθύνους. Επισήμανε, δε, την «επίμονη αναφορά» στο γεγονός αυτό που έγινε στην πρόσφατη συνάντηση των ομολόγων του της ΕΕ και του Εurogroup, σύμφωνα με την οποία «μια χώρα με τόσο μεγάλο έλλειμμα και τόσο μεγάλο χρέος και με τη δυναμική που έχει αυτό δημιουργεί ευρύτερα προβλήματα στην ευρωζώνη».

===============================================================
Η κυβέρνηση πρόκειται να δημιουργήσει μια Επιτροπή η οποία θα συντάξει πόρισμα το οποίο και θα δημοσιοποιεί τα ΠΡΟΣΩΠΑ τα οποία είναι υπεύθυνα για την αναξιοπιστία της Ελλάδας στην ΕΕ . Συγκεκριμένα θα δώσει στην δημοσιότητα όλους εκείνους που ευθύνονται για τα ΨΕΥΔΗ οικονομικά στοιχεία που δίνονταν στην κομισιόν τα οποία συνετέλεσαν στην αναξιοπιστία της χώρας.
.............................................................................................................................................. ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Κατά την γνώμη μας η "πράξη" αυτή αποτελεί μια έξυπνη κίνηση της κυβέρνησης από την οποία επιτυγχάνονται δύο στόχοι: α) να δίνονται απαντήσεις στην κομισιόν η οποία μας αντιμετωπίζει ως απατεώνες του κοινού ποινικού δικαίου και β) να επιτυγχάνεται και ο σκοπός για εσωτερική κατανάλωση και περισσότερο να αποστομώνεται η αξιωματική αντιπολίτευση η οποία είναι άμεσα υπεύθυνη για την κατάσταση αυτή.
Ταυτόχρονα εμείς διαπιστώνουμε ότι αυτός ο τρόπος πέραν των ανωτέρω αποτελεί και μια "μορφή πολιτικού ρεβανσινσμού" από την μεριά της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ.
Πρέπει να παραδεχτούμε όμως ότι είναι καιρός να λάβουν και τις ευθύνες τους όλοι αυτοί που προεκλογικά παρουσιάζονται ως εθνοσωτήρες και κατά την πορεία τους στην εξουσία επιδίδονται σε ελαφρότητα πράξεων ώστε να χαρακτηρίζονται ευκόλως ως "φελλοί" αλλά πάντα με την "γούνα" των απλών πολιτών καμένη. Το θέμα είναι ότι όλα αυτά δεν μειώνουν το έλλειμμα της χώρας απλά εντυπωσιάζουν και μας θέτουν σε επιφυλακή προκειμένου δούμε τα αποτελέσματα και τους ενόχους στην "πηρά"

Δεν υπάρχουν σχόλια: