ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

Ε!! ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟΤΕ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ..ΑΝΤΩΝΗΣ VS ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ



ΕΑΝ Ο ΩΤΑΚΟΥΣΤΗΣ ΒΓΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ .......
Η ΝΤΟΡΑ ΘΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ "ΣΥΝΘΗΚΟΛΟΓΗΣΗ" ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ!!
ΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΕΝΑΣ ΠΡΟΣ ΕΝΑΣ ΠΑΕΙ ΠΡΟΣ...... ΣΑΜΑΡΑ!!!!!
ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ "ΜΟΝΟΝ" KAI KATI ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ "ΚΑΡΕΚΛΑ" ΟΠΩΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙ ΣΟΥ ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΤΗΝ ΝΙΚΗ!!!


"ΠΑΩ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ"!

MONO ΣΤΟ FIMOTRO

Πάει με τον Σαμαρά. Θα το ανακοινώσει εντός των προσεχών ημερών σε συνέντευξη Τύπου που θα παραχωρήσει, μάλλον την επόμενη εβδομάδα. Τώρα ο Άρης βρίσκεται στο JK της πλατείας Κολωνακίου μαζί με φίλο του. Άνθρωπός μας βρίσκεται δίπλα του και ακούει τα πάντα. Το είπε καθαρά ο... Άρης Σπηλιωτόπουλος. "Πάω με τον Σαμαρά", έλεγε πριν από 5 λεπτά. Άρη, sorry που σε άκουσε ο άνθρωπός μας, αλλά δεν γινόταν διαφορετικά. Ήταν ακριβώς δίπλα και μας τα μετέφερε όλα. Ακόμα και αυτά που είπες για τον Κακλαμάνη. Σε αυτό, πάντως, για το Δήμαρχο συμφωνούμε μαζί σου. Θα έπρεπε να ντρέπεται...

4 σχόλια:

unionist είπε...

Taxalia, ελπιζω πραγματικα να διαβασεις το σχολιο μου και να το λαβεις υποψιν σου... Η Ντορα δεν πρεπει να παραιτηθει απο τη μαχη οποιος κι αν συνταχθει με τον Σαμαρα.

Το Μητσοτακηκο στη Νεα Δημοκρατια δεν προκειται να ησυχασει ποτε αν δεν νικησει ή ηττηθει. Εαν η Ντορα παραιτηθει απο τη μαχη τοτε θα εχουμε για παντα μια εν δυναμει αρχηγο ετοιμη να παραγκωνισει το Σαμαρα. Εαν παραιτηθει κανενας δεν μας εγγυαται οτι δεν θα θεωρησει αυτη και οι σκληροι οπαδοι της πως κομμα συνωμοτησε εναντιον της (ή ξερω γω τι αλλο) και εναντιωθει στον επομενο αρχηγο. Μπορει οχι αμεσως μετα τις εκλογες, μπορει να το κανει εμεσως οπως εκαναν οι Μητσοτακικοι στον Εβερτ, αλλα θα διατρεχουμε για παντα αυτο το κινδυνο.

Πρεπει τα πραγματα να φτασουν μεχρι τελους οπως αποφασιστηκε στο Συνεδριο, να γινουν οι εκλογες και η βαση αποφανθει ξεκαθαρα για το ποιον θελει για αρχηγο θα σταματησουν οι αμφισβητησεις μεσα στο κομμα.

Ο Μητσοτακης μπορει να περιμενει αλλα 15 χρονια για να ελπισει να δει τον Κυριακο Πρωθυπουργο.

Ευχαριστω

Unionist είπε...

Ειπα "ταχαλια", συγνωμη μπερδευτηκα Λιμερι..!
Κεκτημενη ταχυτητα!

Unionist είπε...

Ειπα "ταχαλια", συγνωμη μπερδευτηκα Λιμερι..!
Κεκτημενη ταχυτητα!

Unionist είπε...

Ειπα "ταχαλια", συγνωμη μπερδευτηκα Λιμερι..!
Κεκτημενη ταχυτητα!