ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.09

ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΗ ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΤΩΝ ΡΟΜΠΟΤΙΚΩΝ ΚΑΔΩΝ



Εκτός ελέγχου, μεταφορικώς και κυριολεκτικώς, τέθηκε αυτοβούλως ο κ. Φασούλας.
Ο κ. Φασούλας αν εκτέθηκε μια φορά για την υπόθεση της σκανδαλώδους προμήθειας των ρομποτικών κάδων, εκτίθεται διπλά μετά την πρωτοφανή επίθεση που εξαπέλυσε εναντίον της Επιτρόπου του Ελεγκτικού Συνεδρίου κ. Καραστεργίου.



Ο Δήμαρχος Πειραιά δεν κρύβει την οργή και την ενόχλησή του για την Επίτροπο που ελέγχει τις δαπάνες στο Δήμο Πειραιά αποφεύγοντας όμως να κάνει την παραμικρή νύξη για το θέμα των ρομποτικών κάδων.

Η κ. Καραστεργίου, που θεωρείται υπόδειγμα δημοσίου λειτουργού και εντιμότητας, αρνήθηκε να θεωρήσει τι τιμολόγιο του μισού και πλέον εκατομμυρίου ευρώ για την προμήθεια νέων κάδων.

Στην έκθεσή της αναφέρει ότι «δεν έγινε διαπραγμάτευση των οικονομικών όρων της σύμβασης με τη μοναδική προσφέρουσα εταιρεία. Δεν προκύπτει διαπραγμάτευση – διαβούλευση ως προς την τιμή».

Κόλαφος όμως για τον κ. Φασούλα είναι η διαπίστωση της Επιτρόπου ότι «η ανωτέρω προμήθεια που είχε ενταχθεί στο ΕΠΠ (έτους 2009) για 10 τεμάχια ρομποτικών κάδων συνολικής αξίας 560.000 ευρώ, δηλαδή για 56.000 ευρώ ο κάθε κάδος, έπρεπε να ματαιωθεί και να γίνει επαναπρογραμματισμός και επανεξέταση της δαπάνης. Όπως προκύπτει από τα συνημμένα δικαιολογητικά, μετά το άνοιγμα των οικονομικών προσφορών, η τιμή προσφοράς του μειοδότη επέφερε αύξηση της προϋπολογισθείσης αξίας, ανά ρομποτικό κάδο, πέραν του ποσοστού του 50% της αξίας της προκηρυχθείσας ποσότητας».
Η συν'εχεια εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: