ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.09

Η UEFA KATAΓΓΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΠΟΕΛ ΓΙΑ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΣΗΜΑΙΩΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ


Οι οπαδοί του ΑΠΟΕΛ με την ελληνική σημαία | Πηγή: Reuters

Πρόβλημα για τις σημαίες!

Η UEFA, όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή του ο κυπριακός σύλλογος, προχώρησε σε καταγγελία για την ανάρτηση ελληνικών σημαιών στην αναμέτρηση της περασμένης εβδομάδας απέναντι στην Πόρτο στο «ΓΣΠ» της Λευκωσίας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι έχει παραλάβει αργά χθες το απόγευμα νέα καταγγελία της UEFA κατά του ΑΠΟΕΛ, η οποία αφορά τον πρόσφατο αγώνα με την Πόρτο στο ΓΣΠ και την ανάρτηση Ελληνικών σημαιών από τους φίλους και οπαδούς της ομάδας μας στη Δυτική και στην Ανατολική κερκίδα του σταδίου ΓΣΠ.

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΤΔ επιθυμεί να ενημερώσει τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι η πρόθεση μας ενώπιον της Πειθαρχικής Επιτροπής της UEFA θα είναι η μη παραδοχή της κατηγορίας, την οποία σε κάθε περίπτωση απορρίπτουμε ως νομικά αβάσιμη.

Επιθυμούμε επίσης να διασαφηνίσουμε ότι η ανάρτηση των εν λόγω σημαίων αποτέλεσε μέρος του εορταστικού κλίματος στον αγώνα της ομάδας μας στο Champions League, αφού η ανάρτηση σημαίας στις κερκίδες σταδίων δεν απαγορεύεται.

Θέλουμε να διαβεβαιώσουμε τους φίλους και οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ότι προτιθέμεθα να εξαντλήσουμε όλα τα ένδικα μέσα, σε όλα τα αρμόδια Δικαστικά σώματα και σε όλα τα επίπεδα, για προστασία της ιστορίας του Σωματείου μας».

Ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος του ΑΠΟΕΛ, Άντης Πολυδώρου, σε δηλώσεις του στο Ράδιο Πρώτο, τόνισε ότι η στάση της UEFA. είναι υπερβολική και εκτός νομικών πλαισίων: «Ναι είναι γεγονός ότι από χθες μας έχει κοινοποιηθεί νέα καταγγελία από την UEFA για την ανάρτηση ελληνικών σημαιών στον αγώνα με την Πόρτο. Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε σε αρκετά γήπεδα σημαίες κρατών. Για μας σαν ΑΠΟΕΛ είναι ξεκάθαρα τα δεδομένα. Η στάση της UEFA είναι υπερβολική και εκτός νομικών πλαισίων. Δεν πρόκειται να σκύψουμε το κεφάλι. Όταν οι Τούρκοι έβγαζαν σημαίες του ψευδοκράτους στους αγώνες της Τραμπζονσπορ, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Πέρσι είχαμε το παράδειγμα της Ανόρθωσης που οι φίλοι της έπαιρναν στο γήπεδο ελληνικές σημαίες, όμως φέτος έχουν πρόβλημα που οι φίλαθλοι του ΑΠΟΕΛ ανάρτησαν ελληνικές σημαίες. Υπάρχει και στο σύνταγμα του κράτους μας ότι σαν Ελληνοκύπριοι μπορούμε να αναρτούμε τις Ελληνικές σημαίες ,όπου θέλουμε και η ελληνική σημαία είναι αναρτημένη σε όλα τα δημόσια κτίρια. Υπάρχει ευαισθησία για μας σαν ΑΠΟΕΛ αφου η ιστορία του σωματείου μας είναι ταυτισμένη με την σημαία του Έθνους μας. Την Πέμπτη αναμένεται η UEFA να πάρει την απόφαση της για την καταγγελία και εμείς αύριο θα δώσουμε γραπτώς την θέση μας. Αν η UEFA μάς καταγγείλει δεν πρόκειται να το αφήσουμε έτσι το πράγμα και θα προχωρήσουμε σε έφεση. Είναι ξεκάθαρη η θέση μας και δεν πρόκειται να αποδεχθούμε αυτή την καταγγελία»!

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το θέατρο του παραλόγου και η παραπληροφόρηση καλά κρατεί. Η ιστοσελίδα του Μ.Τριανταφυλλόπουλου την ίδια ώρα που με ευκολία φιλοξενεί άρθρα του αρχιδολοφόνου Χριστόδουλου Ξηρού, ενοχλείται που κάποιοι αντιδρούν στην εθνική ισοπέδωση που προωθείται από τον ΣΥΡΙΖΑ και το Παρατηρητήριο του Ελσίνκι που θέτουν, πλέον και επισήμως μέσω επερωτήσεων, το ζήτημα της απόσυρσης του σταυρού από τις σχολικές αίθουσες!