ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.11.09

Γιατί δεν ανησυχούν όσο θα περιμέναμε;

Όποιος περιδιαβαίνει τους διαδρόμους της Βουλής, σε ώρα συνεδρίασης και κυρίως το καπνιστήριο που μαζεύονται όλοι, βουλευτές, δημοσιογράφοι παράγοντες και λοιποί γνώριμοι, δημιουργούν την εικόνα του πολιτικού παράδοξου.

Οι περί τον πρωθυπουργό «σωματοφύλακες», όπως αποκαλούνται από τους συντρόφους τους, δηλαδή το κλειστό επιτελείο του Γ. Παπανδρέου, άλλα διαχέουν στον Τύπο και τα ΜΜΕ όταν μιλούν για την μεγάλη αγωνία τους για την κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας και άλλα δείχνει το στυλ, η ομιλητικότητα – ακόμα και για προσωπικά «γούστα» αποδημησάντων συντρόφων – και η έκφραση τους που σίγουρα δεν συνθέτουν την εικόνα του τεθλιμμένου συγγενή έξω από μία μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ταυτόχρονα η αξιωματική αντιπολίτευση, δηλαδή η εναλλακτική μορφή μιας κυβέρνησης, απέχει από τα πολιτικά πράγματα, τόσο εμφανώς που αναρωτιέται κανείς, αν αρκεί η εκλογική μάχη για την ανάδειξη νέου αρχηγού για να δικαιολογήσει την εκκωφαντική … σιωπή της, αν πράγματι η χώρα βρίσκεται στα πρόθυρα κατάρρευσης.

Χαρακτηριστική ήταν η εικόνα των άδειων εδράνων της Ν. Δ. στην «ώρα του Πρωθυπουργού», όπου παρίσταντο μόνο οι κ. Καλαφάτης και Λυκουρέντζος (που είχαν λόγο να βρίσκονται, αφού θα συζητιόταν ερώτησή τους προς την κυβέρνηση), ο κ. Καντερές και ο κ. Σιούφας.

Είναι εικόνα κυβέρνησης και αντιπολίτευσης σε ώρα κρίσιμης επέμβασης για να σωθεί ό,τι είναι δυνατόν;

Μια ματιά σε νοσοκομείο σε ώρες εφημερίας, άλλα δείχνει.

Γιατί άραγε;

Να ένα κουίζ για σοβαρούς πολίτες-λύτες για το Σαββατοκύριακο και όχι μόνο.

info-guardian.eu
====================================================================================
ΣΧΟΛΙΟ ΛΗΜΕΡΙ: Δράτομαι της ευκαιρίιας από το quiz της ανωτέρω ανάρτησης του info guardian για να εκφράσω αν όχι την λύση του , την δημιουργούμενη και εύλογη θεωρώ απορία μου αναγνώσκοντας το.
Η περιχαρής ατμόσφαιρα έστω και στο "στυλ",.. έτσι όπως περιγράφεται ...,των καρδιναλίων και ταυτόχρονα παράδοξων εθνοπατέρων εκπροσώπων μας στο κοινοβούλιο παράγει πλείστα συναισθήματα στον μέσο κοινωνικά αναγνώστη.
Ο βομβαρδισμός ανακοινώσεων και περιγραφών της Ελληνικής οικονομίας μόνο τρόμο μπορεί να προκαλεί όχι μόνο στους ευσυνείδητους πολίτες της χώρας αλλά και στα εν συνειδήση "αρπακτικά"
που δραστηριοποιούνται στον ψυχρό εμπορικοοικονομικό ανταγωνισμό και των οποίων η οικονομία αποτελεί όρο ευκαιρίας για την επίτευξη ματαιόδοξων..σαφώς...στόχων οι οποίοι όμως δεν παύουν να αποτελούν και την βασική παράμετρο για την ζήτηση της εργασίας . Οι όποιες ανησυχίες ανεξάρτητα την γωνία θέασις του παρατηρητή που τις διαπιστώνει και τελικά του δημιουργούνται δεν παύουν να αποτελούν δηλωτικά συναισθήματα .
Είναι παράδοξο όταν η αγορά και ο βιοπαλαιστής πολίτης στενάζουν από το πάγωμα των οικονομικών δραστηριοτήτων στην χώρα που ζει ,....πως
οι εντολείς από τον λαό διαχειριστές της εξουσίας μπορούν να "διαπιστώνουν" την έκδηλη πενία του κράτους αλλά να λειτουργούν σαν να "παίζουν" σε άλλο γήπεδο!
"Ελπίζουν" σε κάτι που εμείς δεν ξέρουμε? Άλλωστε η "ελπίδα" πεθαίνει τελευταία. ....Ή τον "βολεμένο" δεν τον "σκιάζει φοβέρα καμιά"???
Ποιος ξέρει!!!
Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ QUIZ.................... = ΣΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΊΑ!!!!
σσ: η γελοιγραφία απο ΤΑ ΝΕΑ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Δεξί Εξτρέμ ΠΑΣΟΚ Review ΛΑΟΣ Βενιζέλος Facebook YouTube Twitter RSS email
Αυτό το ιστολόγιο
Με σύνδεση από εδώ
Η λίστα ιστολογίων μου
Ο ιστός
Αυτό το ιστολόγιο




Με σύνδεση από εδώ




Η λίστα ιστολογίων μου




Ο ιστός





Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2009
Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ

Ρε παιδιά ο άνθρωπος δεν παίζεται με τίποτα. Κοιτάξτε τι απάντησε σε ερώτηση εάν θα κερδίσει η Εθνική Ελλάδος σήμερα.

< Μακάρι.Πρέπει νε κερδίσουμε για να πάμε στους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ !!!!!!!!!!!!!!!!.>
Ναι μιλάμε για τον πρωθυπουργό της ΕΛΛΑΔΟΣ.
Και μη βγει κανένας και μου μιλήσει για μικρότητες και άλλα τέτοια.Ενας πρωθυπουργός πρέπει να ξέρει τουλάχιστον ότι Ολυμπιακούς αγώνες έχουμε κάθε 4 χρόνια.
Στο κάτω κάτω η Εθνική μας παίζει και όχι η Παναχαΐκή
Για την πλήρη συνέντευξή του επισκεφθείτε το GAZZETTA.GR.
Τώρα ο Ελληνικός λαός περιμένει προκοπή από αυτόν τον άνθρωπο.