ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.09

ΚΥΡΙΕ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ ΠΡΟΩΘΕΙΤΕ ΤΗΝ "ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ" ΤΟΥ ΛΣ ....ΔΙΑ ΤΗΣ ΜΕΘΟΔΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗΣ?


Έχει αναφερθεί από αυτό το βήμα πολλές φορές ότι η διάλυση του Υπ Ναυτιλίας ήταν μια απόφαση που πάρθηκε ...όπως κανείς αντιλαμβάνεται από το ΠΔ 189.... μεταξύ "ούζου και μεζέ" .


Όλα αυτά , σε συνδυασμό εκ της ανάγνωσης των αιτημάτων του εφοπλιστικού κόσμου ,ο οποίος έχει διαιρεθεί στα δύο όταν οι Ποντοπόροι είναι κατά της διάλυσης και οι Ακτοπλόοι υπέρ. .... δημιουργούν περαιτέρω αφορμές για την ανάπτυξη ΛΟΓΩΝ , του ΓΙΑΤΙ γίνεται όλη αυτή η ιστορία.


Ένας καλοπροαίρετος θα μπορούσε να δώσει αβάντζο,... προκειμένου διαπιστώσει τα ωφελήματα ή τις ζημίες αντίστοιχα που θα ανέκυπταν εκ του εγχειρήματος του "διαμοιρασμού των ιματίων" του πρώην Υπ Ναυτιλίας.....


Είναι τοις πάση γνωστό ότι το τέως Ναυτιλίας ήταν "άντρο ακολασίας" όμως σίγουρα αυτό δεν μπορεί να αποτελεί λόγο διάλυσης του αφού και αυτό ως Υπουργείο εφάρμοζε την πολιτική που ο εκάστοτε επικεφαλής Υπουργός χάραζε μέσα στο γενικό πλαίσιο πολιτικής της κυβέρνησης του.. Δηλαδή η "ακολασία" του εν λόγο Υπουργείου είχε αν μη τι άλλο την συνενοχή της πολιτικής του ηγεσίας όποια και αν ήταν αυτή ,και η οποία καταλάμβανε καρέκλα δημοσίων σχέσεων και μόνον με τον εφοπλιστικό κόσμο ...


Συμπερασματικά η ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΒΟΥΛΗΣΗ έφερε τα πράγματα έως εδώ.


Σήμερα διαπιστώνεται ότι η συρρίκνωση του ΛΣ αποτελεί κατά τον κύριο Χρυσοχοίδη την

" κολυμβήθρα του Σιλωάμ " προκειμένου εξαγνίσει μέσω αυτού την συνενοχή των διατελεσάντων Υπουργών Ναυτιλίας επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ .


Το ΛΣ ΚΑΤΑΚΡΕΟΥΡΓΉΘΗΚΕ κατά τέτοιον τρόπο που η "υφή" του μεταλλάχτηκε κατόπιν των "ευφυών' "ανατρεπτικών" πολιτικών της κυβέρνησης Παπανδρέου και δη του Υπ ΠΡΟΠΟ Χρυσοχοίδη "γράφοντας" κανονικά και με τον νόμο στα απόκρυφα του την ιστορία το γόητρο και τέλος την θέση και τους τίτλους που έφερε η ηγεσία του ('όποια και όπου και αν ανήκε αυτή) αναγκάζοντας αβίαστα την σκέψη μας να υποθέτει τα χειρότερα!
Προκλητική η απόφαση, αλλά και ο χειρισμός και η αντιμετώπιση που επέδειξε ο Υπουργός star Χρυσοχοίδης. Λες και η λήψη της εξουσίας από το ΠΑΣΟΚ ήταν μια δεύτερη μεταπολίτευση για την χώρα μετα από 5,5 χρόνια "μαύρης" δημοκρατίας και ήρθαν στην εξουσία ως δημοκρατικοί Αρχάγγελοι προκειμένου αποδώσουν δικαιοσύνη!!

Η πολιτική της "τιμωρίας" εφαρμόζεται από τον Υπ ΠΡΟ - ΠΟ Χρυσοχοίδη??


Ποιούς "τιμωρείτε" ? Την ανίκανη ηγεσία του ΛΣ που επιλέχθηκε από την ΝΔ ή την Ιστορία ενός Ένοπλου Στρατιωτικά Συντεταγμένου Σώματος ?


Ποιός είστε εσείς κύριε ΣΤΑΡ της πολιτικής???..... που θεωρείτε ότι η ναυτοσύνη και η θαλάσσια εμπειρία των στελεχών του ΛΣ , και δεν αναφέρομαι στα Πανεπιστημιακά στελέχη του.... μπορεί να εποπτευθεί από τυχόν κολλητό σας απόστρατο της ΕΛ.ΑΣ τον οποίο προορίζεται ως επικεφαλή ενός Ναυτικού Σώματος που η παράδοση του είναι συνυφασμένη με το Αρχιπέλαγος μας?

ΤΟ ΛΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ" ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.....


ΜΗΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΛΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΟΥΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ ΟΔΟΥ ΟΙ ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΟΙΡΑΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΣΤΗΝ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΔΙΑΣΩΣΗ..... Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΩΝ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ???

Τι άλλο μπορεί να υποθέσει κανείς όταν πετάγονται κορόνες του τύπου ότι προσβλέπει ο Υπουργός σας Χρυσοχοίδης στην δημιουργία μιας ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ στα πρότυπα της COAST GUARD...

.......όταν αυτό είναι πρακτικά αδύνατον αφού εδώ δεν μπορέσατε να καλύψετε τα έξοδα μιας απόσυρσης αυτοκινήτων ποσο δε μάλλον όταν για την δημιουργία μιας ακτοφυλακής, χρειάζονται υπερμεγέθη κονδύλια για την οργάνωση της?


Μην πουλάτε παραμύθια.....


ΟΠΩΣ ΑΝΕΒΗΚΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΡΗΜΝΙΣΟΥΝ..... ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΜΥΡΩΔΙΑ....


ΕΩΣ ΕΔΩ ... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΤΗΣ e-ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΟΥ ΔΙΑΤΗΡΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΘΑΛΑΣΣΟΠΝΙΓΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: