ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

ΤΟ ΛΗΜΕΡΙ ..ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΕΙ

Οι αναγνώστες που παρακολουθούν την σελίδα μας γνωρίζουν ότι είχαμε καιταπιαστεί κατά καιρούς με θέματα - καταγγελίες - παρατηρήσεις οι οποίες αφορούσαν το τέως Υπουργείο Ναυτιλίας.
Είχαμε την τιμή να συνεργαστούμε με τον κύριο Νομικό Ιωάννη ο οποίος μπορούμε να πούμε ότι βρήκε μέσω της σελίδας μας το "καταφύγιο αλλά και ορμητήριο του" , όπου δοθέντος του βήματος του ιστοχώρου μας αποκαλύφθηκαν τα μέγιστα των αμαρτιών του πρώην ΥΕΝΑΝΠ και των κεφαλών αυτού.
Σήμερα το ΥΕΝΑΝΠ είναι πλέον παρελθόν κατόπιν των "ανατρεπτικών" αποφάσεων της κυβέρνησης Παπανδρέου.
ΝΕΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ?
Δεν ξέρουμε κατά πόσον αυτή η ανατροπή θα επιφέρει τον εξαγνισμό σε ένα τόσο νευραλγικό τομέα της οικονομίας μας , όπως η Ναυτιλία όπου τα διαπλεκόμενα και τα συμφέροντα πορεύονται αντάμα .
Δεν είναι μόνον όμως μόνον η Ελληνική Ναυτιλία, η οποία "επηρεάζεται" από τον διαμοιρασμό των αντικειμένων που χειριζόταν το τέως ΥΕΝΑΝΠ.
Σήμερα είμαστε στην ευχάριστη για εμάς θέση να ανακοινώσουμε την "συνεργασία" μας με στελέχη του ΛΣ τα οποία εύλογα κατόπιν του ΠΔ 189 ανησυχούν για την "απαξίωση" που τους επιφύλαξε η ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ όχι μόνον από την αφαίρεση των μέχρι πρωτινός αρμοδιοτήτων τους ,αλλά και για την "μη ύπαρξη σχεδίου " ως φαίνεται από το εκδοθέν ΠΔ της κατάργησης του ΥΕΝΑΝΠ
με αποτέλεσμα να εκφέρουν την ανησυχία τους για Εθνικούς λόγους και συγκεκριμένα για την έρευνα και διάσωση στο ΑΙΓΑΙΟ.
Από σήμερα η σελίδα μας θα αναρτά όλες της παρατηρήσεις και τους προβληματισμούς των ανθρώπων που από "μέσα" θα τα βγάζουν προς τα "έξω"

Δεν υπάρχουν σχόλια: