ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

Η ΑΠΑΞΙΩΣΗ ΤΟΥ Λ.Σ. ΚΑΙ ΟΙ "ΜΑΓΚΕΣ" ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ.....ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ

Διαβάζοντας ένα άρθρο από το Sea Nation συνειρμικά αποκαλύφθηκε η κατάντια της πρακτικής των "ανατροπών" Χρυσοχοίδη , των οποίων το αποτέλεσμα αναδύεται..πάντα συνειρμικά...από το εν λόγο άρθρο το οποίο παρατηρεί τα τεκταινόμενα της "νέας ανατροπής", με μια αστυνομία που μπαίνει πλέον στα λημέρια του ΛΣ ανερυθρίαστα όταν στα όρια ευθύνης της αλωνίζουν οι έμποροι Ναρκωτικών και αυτοί επιδίδονται σε ελέγχους συνδικαλιστών λίγα μέτρα από το αλισβερίσι των ναρκεμπόρων . Το έχουμε ξαναπεί (εδώ)...... μήπως τελικά η απαξίωση του ΛΣ ,δρομολογείται κάτω από ένα σχέδιο της κυβέρνησης προκειμένου επιτευχθούν οι στόχοι της Ελληνοτουρκικής φιλίας στο Αιγαίο???
================================================================
Πρωτοφανή φαινόμενα αστυνομικής αυθαιρεσίας σημειώθηκαν σήμερα το πρωί στη καρδιά του διεθνούς ναυτιλιακού κέντρου του Πειραιά, όταν κλιμάκια αστυνομικών σταματούσαν αδιακρίτως, στα όρια του λιμένα Πειραιά, όποιον έβρισκαν εμπρός τους για ελέγχους για ναρκωτικά.

Μεταξύ των ελεγχόμενων βρέθηκαν οι απλήρωτοι ναυτικοί και συνδικαλιστικά στελέχη των ναυτεργατών, στους οποίους οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο να περάσουν ακόμη και χειροπέδες παρά το γεγονός πως οι ίδιοι τους ενημέρωσαν για το ποίοι είναι και τι κάνουν εκεί που είναι.

Για καλή τους τύχη άλλοι ναυτικοί έσπευσαν να ενημερώσουν τον Πρόεδρο του σωματείου Στέφενσων, Γιάννη Μανουσογιαννάκη, ο οποίος «κατέπλευσε» άμεσα στο σημείο των συλλήψεων, όπου ήδη η κατάσταση ήταν τεταμένη.
Ο Πρόεδρος του Στέφενσων Γιάννης Μανουσογιαννάκης (με τη πλάτη γυρισμένη στο φακό) «εξηγεί» στους αστυνομικούς τι είναι το λιμάνι.

Τελικά και υπό τον φόβο επεισοδίων οι αστυνομικοί έβγαλαν τις χειροπέδες από τον συνδικαλιστή, εγκαταλείποντας άρον – άρον την περιοχή, διότι κατάλαβαν ότι με τον Μανουσογιαννάκη εκεί αρχίζουν και γίνονται επικίνδυνα τα πράγματα.

Το περιστατικό αυτό όμως είναι ενδεικτικό της ένδοιας (στα λιμανιάτια, της ξεφτίλας) να συλλαμβάνουν οι αστυνομικοί άνεργους και ταλαιπωρημένους ναυτικούς, αλλά και συνδικαλιστές την ίδια ώρα που μερικά μέτρα πιο κει, επί της οδού Β’ Μεραρχίας οργιάζει το εμπόριο σκληρών ναρκωτικών στη καρδιά της ναυτιλιακής κοινότητας του Πειραιά, δίπλα σε διεθνείς τράπεζες, ναυτιλιακές εταιρίες κ.α.

Το supermarket ναρκωτικών της Β' Μεραρχίας στη καρδιά του διεθνούς ναυτιλιακού κέντρου του Πειραιά.

Αυτή η ένδοια (ξεφτίλα) όμως προκαλεί μια άλλη ένδοια (ξεφτίλα), αυτή του Λιμενικού Σώματος, που εμφανίζεται είτε να αγνοεί τι συμβαίνει μέσα στο λιμάνι, είτε γνωρίζει και κάνει πως δεν ξέρει.

Ακόμη και αν κάποιοι στη πίσω μεριά του μυαλού τους έχουν το να ανοίξουν την πόρτα του λιμανιού στην Αστυνομία, καλό είναι να γνωρίζουν πως δεν υπάρχει το αναγκαίο νομοθετικό πλαίσιο που να επιτρέπει ένα τέτοιο ενδεχόμενο και αυτό πρακτικά σημαίνει πως ο κάθε αστυνομικός που θα επιχειρήσει εντός ή στα όρια του λιμένα να ασκήσει έλεγχο θα βρεθεί εκτεθειμένος. Εξηγούμεθα για να μη παρεξηγούμεθα.

Αυτό που οφείλει να κάνει η αστυνομία είναι να ασχοληθεί με το σούπερμαρκετ ναρκωτικών της Β’ Μεραρχίας όπου οι έμποροι αλωνίζουν ανενόχλητοι μέρα – νύχτα εκμεταλλευόμενοι τα άρρωστα παιδιά που καταφθάνουν ως εδώ εξαιτίας του ΟΚΑΝΑ.

Το να δείχνουν την μαγκιά τους σε άνεργους ναυτικούς και συνδικαλιστές είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι γιατί θα βρουν πολύ σύντομα απέναντι τους, όχι μόνο την κοινωνία του Πειραιά όταν ενημερωθεί του τι ακριβώς συμβαίνει, αλλά και τη ναυτιλιακή κοινότητα η οποία ζει και αναπνέει εδώ και δεν ανέχεται τέτοια φαινόμενα που προκαλούν.

Ας δείξουν τη μαγκιά τους στο να «μαζέψουν» τους εμπόρους ναρκωτικών…αν μπορούν.

Αλλά τα πράγματα δεν είναι καλά ούτε και για το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά.

Εδώ και μήνες στις θέσεις στάθμευσης αναπήρων που βρίσκονται μεταξύ της πύλης 9 και 10 βρίσκονται παρατημένα οχήματα ιδιωτικής χρήσης από τα οποία έχουν αφαιρεθεί οι πινακίδες, πλην όμως δεν έχουν μετακινηθεί διότι…δε υπάρχει γερανός να τα μετακινήσει (!)

Δε γνωρίζουμε τι γνώμη έχει το Κεντρικό Λιμεναρχείο του Πειραιά για τα άτομα με ειδικές ανάγκες και δε μας αφορά, θα πρέπει όμως να ξέρουν τα στελέχη του πως υπάρχουν πολλοί συνάνθρωποι μας που χρειάζονται πραγματικά αυτές τις θέσεις.

Το καλοκαίρι που μας πέρασε το ίδιο όχημα ήταν στην ίδια θέση που δείχνει η φωτογραφία μας, την ώρα που ένας αμερικανός τουρίστας με ειδικές ανάγκες έψαχνε μέρος να σταθμεύσει το όχημα του ενώ περίμενε να ταξιδέψει.

Δίπλα σε αυτό το χώρο στάθμευσης εξάλλου υπάρχουν τουαλέτες για τους τουρίστες οι οποίες είναι γεμάτες με χρησιμοποιημένες ενέσεις από χρήστες ναρκωτικών και παραμένουν σε αυτή την άθλια κατάσταση εδώ και πολύ καιρό.

Δε χρειάζεται να πούμε εμείς στα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου τι οφείλουν να πράξουν. Ξέρουμε πολύ καλά και το επίπεδο, αλλά και τη δουλειά που κάνουν εδώ και πολλά χρόνια και αυτό που αναμένουμε είναι να πράξουν το αυτονόητο.

TheSeaNation
http://www.theseanation.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: