ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.09

ΚΡΥΦΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΝΔ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ


H κυβέρνηση της ΝΔ το διάστημα των 3 τελευταίων μηνών της διακυβέρνησης της προέβαλε συστηματικά, σε ανώτατο επίπεδο, ότι η Ελληνική στρατιωτική αποστολή στο Αφγανιστάν θα βρίσκεται στη "μέτριας" επικινδυνότητας πόλη Χεράτ, ενώ χθες αποκαλύφθηκε με τον πιο επίσημο τρόπο από το ΓΕΕΘΑ ότι ο βασικός σχεδιασμός αφορούσε τελικά μετακίνηση στην πόλη Φαράχ, που σύμφωνα με επιτροπή του ΓΕΣ που επισκέφτηκε την περιοχή τον περασμένο Μαίο αλλά και το ίδιο το ΝΑΤΟ ανήκει στη λίστα των περιοχών "υψηλού" βαθμού επικινδυνότητας. Η δέσμευση της κυβέρνησης Καραμανλή προς το ΝΑΤΟ για τη μετακίνηση αυτή δημιουργεί πονοκέφαλο στη νέα κυβέρνηση.Ήδη ο υπουργός Άμυνας κ.Βενιζέλος δήλωσε χθες το βράδυ ότι τα ζητήματα που αφορούν την ελληνική παρουσία στο Αφγανιστάν θα εξετασθούν συνολικά σε προσεχή συνεδρίαση του ΚΥΣΕΑ. Ακόμα και ο κ.Μεϊμαράκης είχε αποφύγει να υπογράψει τη σχετική διαταγή για τη μετακίνηση παρ΄ όλο που του είχε υποβληθεί από τις αρχές Σεπτεμβρίου. Πρέπει να σημειωθεί ότι η μυστική συμφωνία συνοδεύεται και με άλλες οι οποίες ανεβάζουν τον αριθμό των Ελλήνων που βρίσκονται σήμερα στην Καμπούλ από 145 σε 280. Επίσης οι νέες αυτές υποχρεώσεις θα κοστίσουν άμεσα στον Έλληνα φορολογούμενο άλλα 67 εκατ. ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: