ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.09

Το δημόσιο ήθος και η ηθική των πολιτικών!

Το όνομα της κυρίας Μπακογιάννη ενεπλάκη στην υπόθεση διαφυγής του Χριστοφοράκου, με τον οποίο συνδέουν την ίδια και την οικογένειά της "άρρηκτοι" δεσμοί (δεσμός 1, δεσμός 2, δεσμός 3, δεσμός 4, κλπ), αλλά και στην υπόθεση φυγής του κ. Καραβέλα, λίγες μέρες πριν τις ευρωεκλογές του 2009, υπόθεση που είχε κόστος στο μερικές μονάδες στο εκλογικό αποτέλεσμα της Νέας Δημοκρατίας. Μια εβδομάδα πριν τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, ξέσπασε το σκάνδαλο της γραμμής Αθήνα-Κωνσταντινούπολη που δόθηκε στην AEGEAN, στο οποίο και πάλι ενεπλάκη το όνομα της κ. Μπακογιάννη. Τώρα, μια άλλη υπόθεση της δικής δικαιοδοσίας έρχεται στο φως. Αφορά τους τόκους της μισθοδοσίας των υπαλλήλων του εξωτερικού, που διαχειριζόταν ο διπλωμάτης που έριξε όλη την ευθύνη της διαφυγής Καραβέλα στον πρέσβη κ. Κογεβίνα (δικαιώθηκε πανηγυρικά από τα δικαστήρια), ενώ ο κ. Πρέσβης που έκανε την ΕΔΕ πήρε ως φιλοδώρημα τη θέση του πρέσβη στην ωραία Ρώμη!
Τα συμπεράσματα δικά σας.

infognomonpolitics

Δεν υπάρχουν σχόλια: