ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.14

Με ποιο δικαίωμα μας ξεφτιλίζει ο ..Κάφρος;

Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία εξέδωσε ανακοίνωση ο αναπληρωτής  πρωθυπουργός,  αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης και υπουργός Εξωτερικών Ευάγγελος Βενιζέλος που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτόν του  ως γερμανοτσολιάς που είναι , λίγο πριν την αναχώρησή του για τη Βουδαπέστη, όπου θα συμμετάσχει στην Υπουργική Συνάντηση Visegrad+3.

Στην ανακοίνωση καλωσορίζει την απελευθέρωση της …ακροδεξιάς πρακτόρισσας Γιουλια Τιμοσένκο την ίδια ώρα που …έχει την χρυσή αυγή στον Κορυδαλλό με έξωθεν εντολές,  και εκφράζει την ελπίδα ότι θα αποκατασταθεί η …ομαλότητα. Αυτό δεν το κατόρθωσε ούτε ο… Ιανός.

Διαβάστε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Παρακολουθούμε συνεχώς τις ραγδαίες εξελίξεις στην Ουκρανία σε συνεργασία με την ´Ύπατη Εκπρόσωπο της ΕΕ Κάθριν ´Αστον. Είναι τώρα όσο ποτέ άλλοτε αναγκαίο, να αναλογιστούν όλοι οι παράγοντες της Ουκρανίας την ιστορική τους ευθύνη για την υιοθέτηση, συναινετικών και δημοκρατικών λύσεων που θα εξασφαλίσουν την επιστροφή στην ομαλότητα και τη διατήρηση της εθνικής ενότητας και ακεραιότητας της χώρας τους.

Καλωσορίζουμε την απελευθέρωση της Γιούλια Τιμοσένκο και εκφράζουμε την ελπίδα ότι η εξέλιξη αυτή θα συντελέσει στην επιστροφή στην κανονικότητα και στην αποκατάσταση του κράτους δικαίου. Πρέπει όλοι να συνειδητοποιήσουν ότι η μόνη πραγματική διέξοδος από την κρίση είναι ο δημοκρατικός διάλογος και όχι η βία, ο ρεβανσισμός και ο εμφύλιος αλληλοσπαραγμός».

Ουκρανία: ο ηγέτης της αντιπολίτευσης Yatsenyuk κάνει τον γνωστό Ευρωπαικό χαιρετισμό


Ρωσική αερομεταφερόμενη μεραρχία έτοιμη να επέμβει στο Κίεβοapo ixnos

Δεν υπάρχουν σχόλια: