ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

Τα αποτελέσματα της μεταρρύθμισης του Άδωνη Γεωργιάδη έφτασαν! Σισμανόγλειο: τα φορεία μεταφοράς ασθενών "μετατράπηκαν" σε κρεβάτια νοσηλείας

"Συνωστισμός" που θα πάρει μόνιμα χαρακτηριστικά σε πολλά νοσοκομεία, έχει προκληθεί από τη συρρίκνωση των δομών στο χώρο της Υγείας. 
Το σωματείο εργαζομένων στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο, μας ενημερώνει:
 
"Τα αποτελέσματα της μεταρρύθμισης του Άδωνη Γεωργιάδη έφτασαν!
Στην εφημερία της 18 Φεβρουαρίου 2014 έκαναν την εμφάνιση τους για δεύτερη φορά τα ΦΟΡΕΙΑ στη Β΄ Παθολογική και Β΄ Πνευμονολογική Κλινική. 
Ασθενείς με πνευμονία νοσηλεύονταν πάνω σε φορεία με αδυναμία ασφαλούς και αξιοπρεπούς παροχής φροντίδας υγείας, ενώ οι συνθήκες εργασίας των εργαζομένων είναι εκτός ορίων και στα πλαίσια της επικινδυνότητας.

Το νοικοκύρεμα και οι καλύτερες παροχές υγείας που μας υπόσχονταν υπουργείο υγείας και συγκυβέρνηση μετά το κλείσιμο του 1ου ΙΚΑ, τη τεράστια συρρίκνωση του Αμαλία Φλέμινγκ και τις διαθεσιμότητες, που στέρησαν από τη περιοχή 400 νοσηλευτικά κρεβάτια, αποδείχτηκαν φρούδες ελπίδες.

Το κλείσιμο μίας Πνευμονολογικής Κλινικής και οι μειωμένες κλίνες άλλης μίας, δημιουργούν
«πίεση» στα εναπομείναντα πνευμονολογικά κρεβάτια, με αποτέλεσμα, εδώ και μήνες, να είναι μόνιμες οι διασπορές των πνευμονολογικών περιστατικών σ΄ όλο το νοσοκομείο. Η εικόνα αυτή σε συνδυασμό με τα μόνιμα ράντζα σε Καρδιολογική και Καρδιολογική Μονάδα , το κλείσιμο και τη συγχώνευση νοσηλευτικών μονάδων, την δραματική αύξηση του αριθμού των ανασφάλιστων και τη μη λειτουργία των μονάδων του ΕΟΠΥΥ, οδηγούν σε συνθήκες τριτοκοσμικές στην φροντίδα των ασθενών.

Η προσέλευση των ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία γίνεται διαρκώς πολύ μεγαλύτερη, με αποτέλεσμα να επικρατεί το αδιαχώρητο στις αίθουσες αναμονής, ακόμη και στους χώρους έξω από το νοσοκομείο ενώ τα φορεία επεκτείνονται σ΄ όλο το νοσοκομείο και σε λίγο, ίσως, και έξω από αυτό.

Φαίνεται ξεκάθαρα ότι το Σισμανόγλειο βρίσκεται σε δεινή θέση  για να ανταποκριθεί στις σημερινές ανάγκες, εφόσον ο όγκος των ασθενών στις εφημερίες υπερδιπλασιάστηκε, με κίνδυνο τα φορεία να γίνουν καθεστώς και στο νοσοκομείο μας, λόγω της σκληρής μνημονιακής πολιτικής και στην υγεία.  

Εάν προσθέσουμε το 5ευρω, τις αυξημένες εισφορές σε φάρμακα  και παροχές, τη φοροεπιδρομή κ.α. αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση για τη λαϊκή οικογένεια είναι εκρηκτική.

Διεκδικούμε και ζητάμε:

-          Πλήρη επαναφορά και λειτουργία των κρεβατιών που έκλεισαν στη περιοχή (1ο ΙΚΑ και Αμ. Φλέμινγκ)
-          Προσλήψεις όλου του αναγκαίου μόνιμου προσωπικού
-          Πλήρη χρηματοδότηση των νοσοκομείων από το κρατικό προϋπολογισμό
-          Όχι στη παράδοση της δημόσιας υγείας στους ιδιώτες
-          Καμιά έκπτωση από την υποχρέωση του κράτους για δωρεάν δημόσια υγείας για όλους.

Η ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΓΑΘΟ ΌΧΙ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑ"
 www.ertopen.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: