ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.14

Ο ΓΑΠ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΤΟΥ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ "ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ"


Έτοιμος να επανέλθει και να διεκδικήσει ξανά την εξουσία εμφανίζεται ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου του οποίου οι εμφανίσεις πυκνώνουν όλο και περισσότερο. Δεν είναι…
τυχαία μάλιστα οι φράση του κατά την ομιλία του σε αποφοίτους του Harvard στην Αθήνα όπου είπε χαρακτηριστικά πως «εγώ είμαι ακόμα εδώ». Μάλιστα οι δηλώσεις του δεν ήταν τυχαίες καθώς ήρθαν αμέσως με το ξέσπασμα του σκανδάλου των αμαρτωλών ΜΚΟ στις οποίες εμπλέκεται άλλοτε στενός του συνεργάτης, ο Άλεξ Ρόντος.

Ο Γιώργος Παπανδρέου εμφανίζεται πλέον να μην «σηκώνει» άλλο την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί από όταν εγκατέλειψε την πρωθυπουργία. Μάλιστα όπως αναφέρει Το Παρασκήνιο, ο κ. Παπανδρέου φέρεται να είναι έτοιμος να ιδρύσει μέχρι και δικό του κόμμα. Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ συνομιλητές του και άτομα που βρίσκονται κοντά του λένε: «Έχει όνομα , έχει ειδικό βάρος , έχει ανθρώπους που πιστεύουν στην πολιτική του , αν το αποφασίσει θα αλλάξει το πολιτικό σκηνικό και το ποσοστό για να μπει στη Βουλή θα το κερδίσει και αν γίνει κάτι τέτοιο , τότε αλλάζουν όλα , οπότε μην το ξεπερνάτε τόσο εύκολα μια παρόμοια πιθανότητα…».info by kafeneio

Δεν υπάρχουν σχόλια: