ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.14

Φημολογείται απομάκρυνση Θεοχάρη με εντολή Πρωθυπουργού.


Του Κώστα Βουκελάτου

Κέρδος από τους εκβιασμούς και τις κατασχέσεις δεν έχουν μόνο οι κακοποιοί έχουν και οι δήθεν νομίζοντας νομιμοποιημένοι εκβιαστές του κράτους. 
Ας πάρουμε για παράδειγμα τον μισθό του Θεοχάρη γενικού γραμματέα εσόδων ξέρουμε όλοι ποιος είναι; Αυτός που εάν δει έστω και 0,50 λεπτά του € στον λογαριασμό σου στην τράπεζα δίνει εντολή να στο κατασχέσουν καταπατώντας το σύνταγμα και τους νόμους και σύντομα πιστεύω θα είναι υπόλογος στην δικαιοσύνη μαζί με τους υπόλοιπους.

Ο μισθός λοιπόν του Θεοχάρη σύμφωνα με τα στοιχεία που μεταβιβάστηκαν στην βουλή για τις αποδοχές των γενικών γραμματέων υπουργείων είναι 4.750€!!! Το ακούς άνεργε;;; Το ακούς συνταξιούχε;;; Το ακούς θύμα κατάσχεσης λογαριασμού τραπέζης και ακινήτου επειδή δεν είχε να πληρώσεις τους παράλογους φόρους που το κράτος θέλει να μαζέψει εκβιάζοντας εσένα και την οικογένεια σου για να καλύψει τα κλεμμένα;;; 

Αυτός λοιπόν ο Θεοχάρης που δίνει εντολή μετά από εντολή του Στουρνάρα και χωρίς τον Υπουργό να σε καταστρέψουν παίρνει για τον κόπο του 4.750€!!!!!!! Δηλαδή οι ομάδα του Υπουργείου Οικονομικών συμπεριλαμβανομένου και του Θεοχάρη παίρνει 4.750€ ο καθένας Χριστίνα Παπακώστα γενικός γραμματέας δημοσιονομικής πολιτικής 4.750€!! Χάρης Θεοχάρης γενικός γραμματέας εσόδων 4.750€!! Χαράλαμπος Τσαβδάρης γενικός γραμματέας πληροφοριακών συστημάτων 4.750€!! Αβραάμ Γούναρης γενικός γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας 4.750€!! Τα έργα και ημέρες του απίστευτου και ανεκδιήγητου Θεοχάρη των 4.750€ φυσικά έχουν αφήσει εποχή και οι οικογένειες ζουν καθημερινά το κυνηγητό των απειλών των κατασχέσεων και των εκβιασμών. 

Ο Θεοχάρης επιτέλους όπως μαθαίνω σύμφωνα με δημοσιεύματα έγινε το κόκκινο πανί για τον Πρωθυπουργό τον οποίο οι βλακείες του Γ.Γ.Ε. τον έχουν φτάσει στα όρια του. Μόλις πληροφορήθηκε ο Πρωθυπουργός για την καινούργια ηλιθιότητα του Θεοχάρη που ζητούσε, με εγκύκλιό του, να υπάρχει διαφορετικός (από τους γονείς) κλειδάριθμος στο Ε9 για τα ανήλικα τέκνα που έχουν εμπράγματα δικαιώματα σε ακίνητη περιουσία. 

Επικοινώνησε αμέσως όχι φυσικά μαζί του αλλά με σοβαρά στελέχη του υπουργείου οικονομικών και ζήτησε να αποσυρθεί και να αλλάξει αυτή η απαράδεκτη διάταξη του απίστευτου Θεοχάρη. Το μόνο αποτέλεσμα που θα είχε αυτή η απόφαση του Θεοχάρη των 4.750€ (που ασχολείται αποκλειστικά με το πώς θα βασανίσει τους έλληνες και θα κάνει κατασχέσεις σε μισθούς, επιδόματα και συντάξεις ακόμα και σε υπόλοιπα λογαριασμών των 0,50€) ήταν να ταλαιπωρήσει τους έλληνες όπως κάνει με τις απαράδεκτες ενέργειες του πάντα. 

Μετά την παρέμβαση του Πρωθυπουργού η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων ανακοίνωσε το βράδυ της Παρασκευής και μετά το κράξιμο, πως θα δώσει τη δυνατότητα στους γονείς ανήλικων τέκνων με περιουσία να υποβάλουν δήλωση Ε9 για λογαριασμό των ανήλικων τέκνων. Δεν είναι δυνατόν ένα σοβαρό και μετρημένο μυαλό να κάνει τέτοια λάθη και μετά να τα μαζεύει ο Πρωθυπουργός!! Που σημαίνει ότι ο Θεοχάρης έχει ξεφύγει και ενεργεί όπως αυτός θεωρεί καλό και όχι προς όφελος του κράτους και των ελλήνων. Κάθε μέρα όλο και μία γκάφα κάνει ο Θεοχάρης και μετά πάει να το μαζέψει το Μαξίμου και ο Στουρνάρας!!! 

Το χειρότερο είναι όπως διαβάζω ότι ο Θεοχάρης για τις ενέργειες του δεν ενημερώνει ούτε τον Στουρνάρα, φυσικά λένε ότι με όποιο δάσκαλο καθίσεις τέτοια γράμματα θα μάθεις, γιατί όπως έχει παραδεχθεί και ο Στουρνάρας σε μερικές περιπτώσεις δεν έχει ενημερώσει και ο ίδιος των Πρωθυπουργό έτσι ο Θεοχάρης είχε κακό δάσκαλο και καβάλησε και αυτός το καλάμι. 

Το καλύτερο που ακούγεται είναι ότι έχει δρομολογηθεί σύντομα η απομάκρυνση του Θεοχάρη από το υπουργείο γιατί οι γκάφες, η τρομοκρατία των ελλήνων, οι κατασχέσεις και οι ηλίθιες ιδέες που προσπαθεί να περάσει για να βασανίσει τον κόσμο μόνο σοβαρό άνθρωπο δεν δείχνουν και 4.750€ είναι πολλά για να μας ταλαιπωρεί. Κύριε Πρωθυπουργέ σωστή η απόφαση σας αν και με καθυστέρηση, μήπως να πάει και ο Στουρνάρας με όλο του το team σπίτι του για σοβαρευτεί το υπουργείο και σταματήσει να μας ξεσκίζει;;; Δεν έχουμε και άλλα να δώσουμε σας προσθέτω κύριε Σαμαρά!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: