ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.3.14

ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΣΚΛΗΡΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!


Τρεις όρους έχει θέσει στους Δυτικούς ο Πούτιν για να μην εισβάλει στην Ουκρανία, τους οποίους και απαίτησε εν ψυχρώ η Μόσχα από τους Δυτικούς, κατά τις επαφές Λαβρόφ - Κέρι στις 5 Μαρτίου στο Παρίσι, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ουκρανίας.
  Οι τρεις αυτοί απαιτητικοί όροι,
εξηγούν την τεράστια κινητοποίηση των Ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων και τηνολοφάνερη προετοιμασία της Ρωσικής Εισβολής στην Ουκρανία, την οποία παρακολουθεί και ξεδιπλώνει συνεχώς το ΣΠΑΕΙ!

   ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΟΡΟΙ
  Αυτοί λοιπόν οι σκληροί όροι που θέτει ο Πούτιν είναι:
  1) Μετακίνηση την ημερομηνίας των Προεδρικών Εκλογών της Ουκρανίας που έχουν οριστεί για τις 25 Μαΐου, ώστε να βρει χρόνο η Ρωσία για να προβάλει νέον υποψήφιο που να εκφράζει τους Ρωσόφωνους και να μετριάσει το αποτέλεσμα και τις συνέπειες
  2) Μη είσοδος της Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ
  3) Μη σύνδεση της Ουκρανίας με την Ε.Ε. κατά την τρέχουσα περίοδο

   Η ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΟΡΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΛΕΥΡΕΣ
  Η σημασία αυτών των τριών όρων είναι πολύ μεγάλη για το Κρεμλίνο, καθώς η επίτευξή τους θα ικανοποιήσει πλήρως τη Μόσχα, θα εξασφαλίσει τα δικαιώματα και την σοβαρή πολιτική εκπροσώπηση των Ρωσόφωνων και κυρίως θα κρατήσει την Ουκρανία ως μια χώρα-μαξιλάρι, ανάμεσα σε ΝΑΤΟ και Ρωσία, που θα πληρώνει κανονικά το Φυσικό Αέριο, χωρίς να απαιτήσει Ρωσική Στρατιωτική Επέμβαση.

   Από την άλλη πλευρά, οι όροι είναι σκληροί για το Κίεβο, που πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο εάν θα διχοτομηθεί η χώρα και μάλιστα στρατιωτικά και πιθανόν αιματηρά, με το δυτικό κομμάτι να περνάει στη Δύση και το ανατολικό στη Ρωσία ή εάν η Ουκρανία θα παραμείνει αναίμακτα μία πολυεθνική και αδέσμευτη στην ουσία χώρα, απολαμβάνοντας την ειρήνη και την ουδετερότητα.

   Τέλος οι Ρωσικοί Όροι είναι πολύ αιχμηροί για τη Δύση και το ΝΑΤΟ, καθώςακυρώνουν όλο το μέχρι μαγείρεμα της Πλατείας Ανεξαρτησίας, των Ελεύθερων Σκοπευτών και της απομάκρυνσης Γιαννουκόβιτς και δείχνουν πως εάν η Δύση θέλει τελικά την Ουκρανία, δεν μπορεί παρά να έχει μόνο τη μισή.
   Γι΄ αυτό και το ΝΑΤΟ δεν θα κάνει τίποτα εναντίον της Ρωσίας, εάν αυτή τελικά εισβάλει στην Ουκρανία, όπως συνέβη και με την Γεωργία.
   Ή μισή μισή ή τίποτα!
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: